Pelicule din arhiva recentă

Revăzut Top Gun. Mai mult din nostalgie și pentru povestea filmului, momentele dramatice și scenele de zbor. Știu, filmul e din 1986, dar tot bun e.

În caz că nu l-ați văzut, luați dvd-ul și vizionați-l. Altfel, pierdeți o parte frumoasă din istoria cinematografică. Trailer aici. În 2013, iese Top Gun 3D, așa că am revăzut filmul la timp. Până să-l strice.

Am văzut Grozavul și Puternicul Oz. În 3D, la IMAX. James Franco îl joacă pe Oz, un iluzionist trișor, care se compară cu Houdini și Newton. Vrăjitoarele rele sunt interpretate de Mila Kunis și Rachel Weisz.

Filmul e bun și pe alocuri presărat cu momente umoristice bine targetate, dar în afară de Oz și de câteva din ideile adaptate din povestea lui Baum, filmul nu urmărește deloc linia epică din poveste. Chit că Disney este studioul care a făcut acest film, nu mi s-a părut că Grozavul și Puternicul Oz e un film pentru adulți și copii, ci mai mult e un film pentru oameni mari ca aceștia să-și reamintească cum era copilăria lor pe vremea când citeau “Vrăjitorul din Oz”. Mișto partea alb-negru de la început.

Company Of Heroes. Tom Sizemore, Vinnie Jones, Dimitri Diatchenko (a jucat în Get Smart, Chernobyl Diaries și ultimul Indiana Jones).

Filmul este unul dintre cele mai bune filme despre război, văzute în ultima perioadă. O mână de soldați americani, în loc să se întoarcă acasă, pornesc într-o misiune sinucigașă pentru a-l opri pe Hitler în încercarea acestuia de a întoarce soarta războiului în favorea Germaniei. Rachetele V1 și V2. În caz că vă place istoria și filmele despre marile războaie puneți Company of Heroes pe listă.

Revăzut Prince of Persia The Sands of Time. Jake Gyllenhaal ca Dastan, Gemma Aterton în rolul Taminei și Ben Kingsley joacă rolul regelui dictator. Una dintre adaptările okish ale unui joc video pe peliculă, doar că filmul nu livrează atât de bine încăt să merite să-l mai vezi și a doua oară. Eu l-am văzut doar pentru că sunt fan al francizei create de Ubisoft și pentru că voiam să-mi închei lejer seara de vineri. Trailer mai jos.

Acum pot să spun că mă bag la un binemeritat film de sâmbătă seara.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *