Dați-mi un minigun și un doctor și fac spectacol la Bloggers Lan Party

Orice ar fi, nu lăsați un gamer care nu și-a mai făcut de 3 săptămâni ritualul specific de gaming să folosească un minigun.

Serios, nu!

Ok, ok. Dacă vorbim aici despre mine și unul dintre jocurile pe care le parcurg momentan, e ok să-mi lăsați un minigun pe mână și un doctor lângă mine în joc. Că o să fac ravagii.

A fost frumos la Bloggers Lan Party 2. Atât de frumos, încât am rezistat eroic o noapte întreagă, ca pe vremurile în care stăteam până la 3-4 dimineața acasă sau la cămin și mă jucam orice îmi pica în mână. Joc bun, prost, chiar nu mai conta. Trebuia să-mi placă genul și să mă captiveze povestea.

Așa cum am fost captivat de Team Fortress 2 la Bloggers Lan Party și cum eram pe punctul de a-mi petrece alte câteva ore acasă jucându-l. Momentan duc lipsă de timp, dar sigur îmi revin.

La Bloggers Lan Party a fost fun și mișto nu pentru că ne-am duelat pentru niște premii, ci pentru că ne-am adunat ca pe vremurile când invadam net cafe-urile și ne petreceam ore întregi pe acolo. Dacă cineva din afara mediului intra peste noi în habitatul nostru natural, poate se întreba cum naiba pot 24 de hăndrălăi întregi la minte să se joace cu orele și să-și pierdă câte din viată la un lan party nocturn.

Ne-am jucat pe rând Team Fortress 2 și World of Tanks și trebuia să ne duelăm și în Dirt 3, dar atmosfera era prea plăcută și bătăliile mergeau strună așa că Dirt 3 a rămas doar la stadiul de concept.

Cele mai faine faze au ieșit și la World of Tanks și la Team Fortress 2, și discuțiile noastre pe tema jocurilor au fost cum să capturăm inteligența, am rămas fără inteligență, bă ne-au atacat baza ca să ne fure inteligența (inteligență aka intelligence – Romgleza bat-o vina) și evident discuțiile tehnico-tactice din WOT (World of Tanks) și cum în România, WOT a devenit aproape sport național printre gamerii înrăiți.

Chiar dacă nu aveam experientă nici în WOT, nici în TF 2, eu m-am simțit ca peștele în baltă în noaptea respectivă stând în spatele unui calculator și amintindu-mi de serile lungi din liceu în care mă jucam de când îmi terminam temele până târziu în noapte și de frecventele probleme pe care le întâmpinam cu update-urile jocurilor sau cu lipsa dll-urile care deseori mă împiedicau să încep povestea unui nou joc.

Și captura cu care m-am întors de la Bloggers Lan Party 2 a fost suficient de solidă încât să mă țină treaz vreo câteva seri bune, atunci când voi avea timp.

Bloggers Lan Party

Warning. În cazul în care o să mă vedeți cu un Minigun și un doctor după mine în Team Fortress 2, fugiți. Că vin să vă capturez inteligența.

Filmul evenimentelor îl găsiți la Toma, care a strâns și a doua oară niște oameni pasionați de gaming, dueluri virtuale ș amintiri plăcute din adolescență. Și ne-a pus la dispoziție un câmp de bătălie destul de mare încât să nu existe vreun conflict. Dar conflicte au fost. La World of Tanks.

GroupPH

Și ca să fim înțeleși: Romtelecom ne-a oferit câmpul vital de desfășurare al bătăliilor, uniformele soldaților angajați, net-ul și realimentarea necesară oricărui gamer. Cei de la Asus ne-au montat niște sisteme brici pe care noi ne-am desfășurat activitatea, EvoMag ne-a oferit jocurile de care ne-am bucurat toată noaptea și Dongle-urile wireless fără de care nu eram decât niște Geeks cu 24 de calculatoare și o conexiune la net, Bitdefender s-a asigurat că nu luăm vreun virus pe chatroom-urile din World Of Tanks și ne-au aplicat un antivirus brici + tricou mișto cu care am plecat acasă, iar cei de la Roccat ne-au premiat și la această ediție cu accesorii dedicate pentru gameri.

Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de Romtelecom, Asus, Bitdefender, Evomag și ROCCAT.

Colegii de pluton care au scris:

Cabral – Bloggers Lan Party – party pe fir!
Toma Nicolau – Totul despre Bloggers Lan Party Editia II
Mircea Panaitescu – “A boys night” !
Sorin Rusi – Laptop News – Bloggers Lan Party -editia II (foto/video)
NW Radu – O noapte intreaga de joaca la #blp2
Pandutzu – Cum a fost la Bloggers Lan Party II
Stefan Rosioara – Dupa Bloggers Lan Party II
Adrian Ciubotaru – Bloggers Lan Party – O noapte alba
Andrei Lucu – Bloggers Lan Party II – Razboi total
Vlad Nastasiu – Cum a fost la Bloggers Lan Party II
Marius Vasilescu – Cum a fost la Bloggers Lan Party II
Refuzake – Bloggers Lan Party II – Impresii, foto + video
Andrei Zdetovetchi – Campuri de lupta virtuale
Sorin Neagu – Cum a fost la Bloggers Lan Party II
Nihasa – Bloggers Lan Party 2 (#blp2)

8 years ago

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *