Samsung

Lansare Samsung Galaxy S4 în România

Samsung

Samsung Galaxy S4 e cel mai [inserați funcțiile care vă impresionează aici] telefon. Dacă mi-aș fi dorit să vă vorbesc despre funcțiile telefonului, o făceam după lansarea oficială din Statele Unite, pe care am vizionat-o în miez de noapte și nu am fost deloc impresionat de prezentarea omulețului de la Samsung.

Probabil aș prezenta totul în mod subiectiv pentru că nu sunt nici pe departe un fan Samsung. Sunt fan al tehnologiei și al modului cum Samsung și-a bătut printr-o strategie bună de marketing majoritatea competitorilor din piața cu Android. Și au furat multă meserie din book-ul Apple, astfel încât să creeze o anumită nevoie și oamenii să cumpere.

La noi, Samsung Galaxy S4 s-a lansat pe 17 aprilie, într-o atmosferă destul de sobră, dar interesantă și puțin cam neobișnuită pentru teritoriul românesc. Zic doar că s-a lansat, asta pentru că încă nu este găsit în oferta operatorilor (oficial: va fi disponibil la sfârșitul lunii aprilie – ceva îmi spune că vom mai aștepta puțin după începutul lunii). Preț? La lansare nu s-a făcut vreo menționare asupra prețului, dar cred că va porni la același nivel cu HTC One.

Samsung

Mi-a plăcut modul stylish în care cei de la Samsung au încercat să prezinte telefonul, aducându-l cu un elicopter pe acoperișul de la Crystal Tower (Bucureștiul se vede diferit de la etajul 15, la apusul soarelui), dar nu prea m-a încântat că muzica de pe fundal era din James Bond (știind că alt concurent al Samsung e endorsat în ultimele filme cu Bond).

Prezentarea telefonului a fost ok, doar că românii mai au ceva de lucrat la partea de ținut în priză audiența. De fapt, avem ceva de lucrat ca să putem prezenta în stilul lui Jobs sau Tim Cook.

Cred că am fost impresionat doar de două chestii la prezentarea Galaxy S4:

1. Faptul că poți să te folosești de touchscreen și cu mănuși (Eu l-am încercat punând deasupra touchscreen-ului un material textil).
2. Ideea de oprire a unui video din Youtube atunci când îți întorci privirea și ochii tăi nu sunt focusați asupra telefonului.

Și, da. Nu m-am putu abține să nu mă joc cu telefonul.

Full specs. Pentru cei care vor să afle ce există sub capota albă sau neagră din Samsung Galaxy S4.

Samsung

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *