Pegas – Una din părțile frumoase ale copilăriei mele

Povestea de dragoste merge mai departe. După ce anul trecut, câțiva oameni mișto au reinventat legenda Pegas și s-a creat o comuninate în jurul acestui brand super iubit pe vremea părinților noștri, Publicis Bucharest ne-a pregătit ceva legat de Pegas, pentru vara asta.

Nu știu ce, dar poate clipul de mai sus o să vă dea ceva indicii ca să descoperiți. Finalul de Titanic mi se pare absolut fascinant.

Sincer să fiu, îmi place cum a reînviat Pegas-ul și cred că este una dintre cele mai mișto comunități autentice de brand de la noi. Nu pot să spun că sunt un fan al lowridere-lor, pentru că aș minți, dar îmi place direcția în care merg.

Pegas pentru mine a însemnat tipul acesta de bicicletă. Bicicleta pliabilă pe care o poți frânge în două și o poți depozita într-un spațiu destul de restrâns.

Pegas-ul moștenit de la mama a însemnat prima bicicletă cu care m-am plimbat la mai mult de 300 de metri de casă. A fost bicicleta albastră cu care am ieșit în stradă și am plecat de nebun până la bunici, deși știam că trebuia ori să mă ridic din șa ori să cobor ca să pot urca dealul din sat.

Pegas-ul meu era atracția colegilor de clasă din generală care nu aveau bicicletă. Din cauza asta tata m-a certat crunt pentru că am împrumutat bicicleta unui coleg care s-a crezut trial rider. Și s-a întors la mine la poartă trăgând după el două jumătăți de Pegas.

Datorită Pegas-ului am și acum o cicatrice în palma stângă. Efectul mersului cu o bicicletă cu cauciuri scurte pe pietriș și puțin nisip. Cu Pegas-ul am sărit peste prima mea bordură (deh, mă credeam și eu trial rider) și m-am dat pe pantele din apropierea satelor de lângă Drăgășani cu o așa viteză, de ziceai că sunt într-un roller coaster.

Când am crescut, am dat Pegas-ul pe un First Bike. Dar mai existau zile în care reveneam și mă plimbam cu minunăția albastră. Acum Pegas-ul a rămas o amintire frumoasă și un ornament în garajul tatei.

Pe cei care au reînviat Pegas-ul îi găsiți aici. Sau pe Facebook. Și de curând pe Instagram.

Pegas

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *