Chestii din IT

Headline-uri. De ieri. De azi.

Evolio anunță lansarea pe piața din România a tabletei Evolio Quadra, “cea mai subțire tabletă românească”, cu display Super IPS de 10 inch și rezoluție de 1280×800 pixeli, procesor Quad-Core și procesor grafic Multicore. Detalii.

Canon anunță un nou obiectiv EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x, cu distanță focală adaptabilă între 200-400mm, diafragmă fixă f/4, stabilizator de imagine 4-stop și extender 1.4x integrat. Dedicat pentru fotografii specializați în fotografia sportivă și cea din natură. Detalii.

Canon prezintă un nou preset, “Picture Style” pentru categoria EOS DSLR, creat pentru nevoile pasionaților de video pentru a le ușura acestora munca în procesul de post producție. Detalii.

Sony scoate un teasing lăsând să se înțeleagă că pe 10 iunie, la E3, va arăta lumii întregi consola PlayStation 4. Frumos jucat, Sony.

Între timp, Microsoft face ce știe cel mai bine și dezvăluie noul XBOX, numit XBOX One. Și arată consola. Cu Kinect 2 și noul controller. Încă nu se știe data oficială de lansare sau prețul dar se pare că jocurile de pe XBOX 360 nu vor fi compatibile pe XBOX One și nu vei avea nevoie de conexiune permanentă (așa cum se specula) la internet pentru a o folosi.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *