Împarte o Coca Cola la o petrecere surpriză

Împarte o Coca Cola. Cu oricine vrei tu. Instant, o idee care a pornit în Australia și executată foarte mișto de Ogilvy Australia s-a transformat într-o campanie globală, care personal îmi place.

Nu știu câtă isterie a făcut campania la noi, dar din ce am citit a stârnit câteva controverse în rândul populației maghiare, contrariată că în rândul celor 150 de nume ales pentru a fi tipărite pe sticlele de Coca Cola, nu se aflau nume ungurești.

Ideea din Australia a mers pe selectarea celor mai populare 150 de nume, iar la noi acestea au fost selectate prin cercetarea statisticilor de la INS, fiind alese cele mai folosite nume, la nivel național, în perioada 1982-2000.

Nu-mi mai amintesc la cine am văzut prima data o sticlă de Coca Cola cu nume, dar din curiozitate am trecut prin Mega Image să văd dacă găsesc una cu Laurențiu. N-am găsit, dar am găsit una cu celălalt prenume și am luat-o.

Nu sunt un mare băutor de Cola (beau alte chestii din portofoliul lor), dar am apreciat întotdeauna brand-ul și ideile mișto pe care le au. Și am tot mers la magazin să împart o Coca-Cola cu prietenii, în speranța că reușesc să găsesc într-un final una cu numele meu. Iarăși nu am găsit, dar asta nu a fost deloc o problemă. Să vă spun de ce, să nu vă spun? Hai că zic.

Vara asta, Coca Cola s-a lăsăt pe mâna fanilor și a consumatorilor săi fideli. Și pentru unul din cei mai activi fani de pe pagina lor de Facebook a organizat o petrecere surpriză. La care am participat și eu.

Coca Cola

Surpriza a însemnat un zbor cu elicopterul și o petrecere în stilul Coca Cola pentru Mihaela Pădure, unul dintre cei mai activi fani de pe pagina de Facebook a brandului. Pe lânga asta, timp de două săptămâni, sticla de Coca Cola care stă atârnată în Piața Romană va purta numele de Mihaela.

Îmi plac brand-urile care se lasă pe mâna fanilor și îi lasă pe aceștia să creeze povești mișto și să aducă puțină fericire în viața oamenilor dragi. La fel de mult îmi plac brand-urile care spun povești și oferă experiențe extraordinare. Și îmi plac brand-urile care mă lasă să-mi personalizez lucruri și îmi oferă posibilitatea să dau mai departe un mesaj oamenilor care îmi sunt dragi.

Pe shareacocacola.ro poți împărți o Coca Cola virtuală cu oricare din prietenii tăi. Sau dacă vrei să fii puțin special împarte o Cola direct pe ecranele de la Cocor. Iar aici găsești fotografii de la petrecerea surpriză.

PS: Pe rând am împărțit o Coca Cola cu: Simona, Andreea, Mădălina, Roxana, Cristina, Mihaela, Valentina, hipster sau gamer. Toate încercând să caut o Cola cu numele meu.

PS 2: Ea e Mihaela.

Coca Cola

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *