Neal Caffrey ar fi fost perfect pentru Anniversario Peroni

Vă zic din start că sunt mare fan White Collar. Și asta nu neapărat pentru intriga destul de bine gândită a serialului ci pentru faptul că personajul principal, Neal Caffrey, ar ști exact cu ce să se îmbrace la o petrecere Peroni și ar combina perfect stilul anilor ’60 cu cel modern.

Peroni

Zic că Neal ar fi fost perfect pentru o petrecere Peroni pentru că s-ar fi simțit în largul lui într-un loc în care lumea se îmbracă la fel ca la Fashion Week, devorau câte o bere rece sau un cocktail pentru a se răcori și își puteau etala ținutele fără să le fie teamă că vor fi judecați/judecate pentru modul cum se îmbracă. Neal Caffrey e un om care știe cum să se îmbrace. În viitor aș vrea cumva să-i calc pe urme (cu stilul vestimentar).

Peroni a aniversat joia trecută 50 de ani de eleganță italiană printr-o petrecere inspirată din identitatea anilor ’60, o perioadă bizară pentru unii, dar destul de stilată și plină de libertate pentru alții.

O perioadă în care istoria brand-ului Peroni și Italia acelor ani a devenit o sursă de inspirație pentru șapte designeri români implicați în proiectul Instalart/ Obiect/ 001 Inspired by Peroni cu scopul de a promova și susține arta tridimensională.

Lucrările finale ale celor șapte designeri (Vladimir Șetran, Nicolas Ciuchindel, Sebastian Bârlică, Marcel Klamer, Ion Şetran, Mihai Popescu și Ștefan Barutcieff) au fost expuse în timpul petrecerii Anniversario.

Dintre toate cele șapte lucrări, cel mai mult mi-au plăcut boxele în formă de coarne de mamut. Și pozele vintage de la intrare. Și să nu uit de jucăria de la Fiat parcată la intrare.

Cum la o petrecere trebuie să fie și muzică, la Peroni Anniversario am asistat la un mic recital The Speakers, din care vă las o piesă. Pe cei de la Moonlight Breakfast îi mai auzisem în concert și de data asta am sărit peste recitalul lor. Recuperez data viitoare.

Fyi: Niște povești interesante despre designerii români implicați în Instalart, se găsesc pe blogul Peroni Diario. Multe fotografii cu lucrările designerilor și atmosferă de la petrecere, găsiți pe pagina de facebook Instalart.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *