Nestea îți provoacă creativitatea printr-un concurs

Update: Înscrierile se prelungesc până pe 17 iulie.

Rare sunt ocaziile în care un brand face niște lucruri mișto și creează o campanie dedicată special designerilor. De fapt, în ultimii 2 ani nu cred că am văzut mai mult de 4-5 competiții dedicate designerilor și sponsorizate de un brand.

Anul acesta, Nestea este unul din brand-urile care îți provoacă creativitatea și te invită să participi la un concurs mișto de design.

Bottom line: Dacă ești pasionat de design, fotografie sau ilustrație, le ai cu Photoshop-ul și Illustrator-ul astfel încât să creezi ceva interesant și original, ai timp până pe 3 iulie să arăți că te pricepi în ale design-ului și să-ți încarci una din lucrările create pe design.nestea.ro.

Bine, înainte de asta trebuie să intri pe site, să descarci brief-ul, îl citești bine și apoi te apuci de lucru. Dacă ai noroc, și treci în etapa următoare (care presupune că lucrarea ta a fost votată de 15 oameni – îi strângi ușor), creația ta va fi jurizată Radu Manelici, Sebastian Opriţa şi Andrei Radu (membrii juriului), poate ajungi printre câștigători și creația ta va sta frumos pe un panou stradal în văzul tuturor plus șansă să înhați niște premii.

Brief-ul îl descarci de aici. Spor la lucru!

Nestea

Am plecat să-mi iau un Nestea. Prea cald, mon cher.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *