Filme memorabile, sau mai putin

Din categoria “Ce filme a mai văzut Buică” în ultima perioadă, avem:

The Hangover, partea a treia. Bradley Cooper și restul găștii. Haita care trebuie să recupereze aurul furat de Chow de la un mafiot. Și peripețiile prin care trec. Faza din trailer cu girafa, scena cu Chow și parașuta și încă o fază de la final sunt cam singurele scene cu umor bine conturat din film.

Parcă e mai bun decât The Hangover 2, dar nu se compară deloc cu prima parte.

The First Time. Aproape că e unul dintre filmele clișeice făcute de americani cu puștii de liceu care dau petreceri în draci și se îmbată ca porcii. E mai mult o varianta îmbunătățită a “Ten things I hate about you”, cu un el și o ea, fiecare îndrăgostit de altcineva dar care ajung sa aibe o relație pentru că se întâlnesc întâmplător la o petrecere, își ascultă of-urile și petrect o noapte îmbrățișați.

Nu e cea mai genială comedie cu adolescenți văzută până acum, dar e destul de decentă.

Man of Steel. Decent, un pic tras de păr pe alocuri, dar per total a meritat să-mi plătesc biletul ca să văd Superman. Henry Cavill e ok în rolul lui Kent/Superman și joacă de două ori mai bine decât puștiul din ultimul Superman sau decât Tom Welling în Smallville. Amy Adams e apetisantă în rolul lui Lois Lane, Zod parcă e scos din Starcraft II: Wings of Liberty și ca de obicei avem multe efecte speciale. Ca în orice film cu super eroi.

Ruby Sparks. Povestea de dragoste dintre un scriitor aflat în pană de inspirație și Ruby Sparks, personajul creat în romanul său, transpus în realitate ca iubita lui. O comedie foarte mișto, cu multe glume de bun gust, aranjate foarte bine într-o oră și jumătate. Paul Dano (la jucat pe Klitz, în “The Girl Next Door”), e Calvin, scriitorul fără inspirație, Annette Benning e mama întotdeauna grijulie și gata să divulge orice secret picant despre odrasla ei străinilor, iar Antonio Banderas e tatăl vitreg excentric și care nu acceptă un răspuns negativ. Nu-i film de văzut singur.


Twelve Rounds: Reloaded
. Filmele făcute de cei din WWE sunt din ce în ce mai proaste. Cam singurul film decent făcut cu wrestleri și produs de WWE Studios a fost Condemned. Cu Steve Austin. Pe lângă faptul că partea a doua din 12 runde are un scenariu praf (probabil scris de un scenarist care s-a uitat la prea multe filme cu Van Damme), acting-ul destul de slab și o intrigă destul de liniară și clișeică.

Randy Orton joacă rolul unui paramedic care salvează câțiva oameni dintr-un accident și apoi e prins într-un joc de 12 runde, un fel de Saw modern, cu un inamic din trecutul său. Film trecut la categoria îmi trebuie multă bere ca să înțeleg ce se întâmplă și nu știu de ce WWE a băgat atâția bani într-un film tipic american.

9 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *