Jurnal de cazarmă – Bloggers Lan Party 3

Bloggers Lan Party

După cum fusese stabilit dinainte, sâmbătă, 20 iulie, m-am prezentat cu arme și muniții în incinta cazărmii Romtelecom Training Area, ca să pot împărți obuzul promis tuturor bloggerilor care îmi erau adversari la Bloggers Lan Party 3.

Ca orice soldat care își făcea instrucția zilnică, am despachetat tot ce avea de despachetat în materie de hardware pentru a putea îndura o noapte lungă în planton. Prima probă, trecută cu mult cu succes a fost una de rezistență și încrâncenare pentru că statul în planton necesită multă îndemânare și trebuia să am echipamentul necesar la îndemână.

Am început prin a purta casca de luptător și de a striga în văzul lumii de pe Facebook de ceva legat de Bloggers Lan Party și Nvidia, pentru un mic boost necesar în World of Tanks.

Apoi mi-am luat cuminte locul de planton și am început bătăliile de World of Tanks, cu un tanc de Tier 6, pe care toți cei care au îndeplinit task-ul de la Nvidia și l-au ales. Obuzele și alte tipuri de proiectile ne-au ținut până undeva în jurul orei 3 dimineața și fiecare echipă a câștigat sau pierdut câte o rundă. Scor nu s-a ținut, dar bătăliile au fost destul de intense și am împărțit multe obuze cu restul bloggerilor.

Apoi ne-am învârtit și ars gumele pe diferite trasee din GRID 2, celălalt joc ales pentru Bloggers Lan Party, dar într-un final ne-am dat seama că rundele în regim multiplayer din Grid sunt random și nu prea exista vreo opțiune magica ca să putem juca toți în rețea.

Cum nu se putea încheia seara atât de brusc ne-am apucat de o sesiune de Quake Live, inspirată de vremurile când ne închideam în laboratoarele de info ale liceului pentru a pune la cale partide interminabile și ieșeam de acolo doar pentru că trebuia să mai mergem și la ore din când în când. Acolo ne-am duelat pentru una bucată XBOX 360, oferit de PC Garage.

N-am putut să nu mă abțin și am încercat Quake Live, dar am fost trimis pe banca de rezerve din cauza unei accidentări involuntare a celor două browsere de nădejde, jocul având cel mai imens lag de pe fața planetei pe sistemul meu. So, no XBOX pentru mine, de data asta.

Rândul meu la planton s-a terminat pe la vreo 8 dimineața, când prin tragere la sorți au fost aleși câștigătorii monitoarelor de la Clickshop. Norocoșii: Pandutzu, Revo și Refu.

Ca după orice planton, venise vremea să mergem la înviorarea de dimineață, așa că Bitdefender a avut grijă de noi cu o mică cutie, în care inițal credeam că e un inel cu cristale Swarovski, dar am fost fericit să găsesc un stress ball (perfect pentru serile în care vreau să-mi stresez vecinii cu și să tot bat în perete), un mic lup dacic (pe care pot păstra secrete de stat) și o mică protecție, creată special pentru vremurile când laptop-ul își va face griji de cum să se îngrijească de gripă și viruși.

Mulțumirile merg la Toma, care ne-a asigurat iarăși setup-ul perfect pentru o noapte de caterincă și dueluri la discreție.

Mai jos (ca să vedeți și voi că nu suntem 22 de inși care se joacă toată noapte ci se și distrează) găsiți filmul evenimentelor.

Lista tovarășilor care au stat la planton:

NwRadu – După Bloggers Lan Party
Pandutzu – Cei ce sunt dinamoviști
Player One – Bloggers LAN Party 3 – The Aftermath
Ionuț Bunescu – Kumfu la #blp3

8 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *