Competiția de design Nestea se apropie de final

Nestea

Acum câteva săptămâni vă vorbeam într-un articol de o competiție pentru designeri, fotografi și ilustratori, organizată de Nestea.

După câteva săptămâni în care artiștii au avut ocazia să creeze ceva original și să-l încarce pe design.nestea.ro, platforma unde s-a desfășurat competiția, 9 designeri, ilustratori și fotografi au fost aleși de către juriul competiției (Andrei Radu, Sebastian Oprita și Radu Manelici) pentru a participa la faza finală a concursului.

Faza finală a concursului de design Nestea se desfășoară mâine, 25 iulie, de la ora 16:30 la Van Gogh Cafe din Centrul Vechi și constă într-o demonstrație de live painting, unde cei 9 finaliști vor fi împărțiți în trei echipe de câte trei și vor trebuie să rezolve același brief pe care l-au rezolvat atunci când s-au înscris în competiție.

Așa că dacă vă aflați prin Centrul Vechi mâine, ați putea trece să vedeți o demonstrație de live painting și să aflați cine câștigă competiția de design Nestea.

Ce primesc câștigătorii?

Pe lângă faptul că se pot lăuda cu design-ul pe care l-au creat live și acesta va fi folosit pe post de panou stradal (outdoor în termeni publicitari), echipa câștigătoare cât și celelalte două echipe vor primi vouchere pe care le vor putea folosi în F64, Faber-Castell și PcGarage. În fond, toți creativii au nevoie de tehnologie și gadget-uri, nu?

Iar creația de mai sus mi s-a părut una dintre cele mai bine realizate ilustrații din concurs și am decis să-mi încep articolul cu ea. Este creația lui Ionuț Popescu, care a strâns 23 de voturi în concursul online și sper că a trecut de testul juriului și a ajuns în faza finală. Restul creațiilor le puteți vedea pe design.nestea.ro, la secțiunea lucrări înscrise.

*Acest articol face parte din campania “Noul Nestea cu -30% mai puțin zahăr”.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *