Grand Theft Auto Online: Official Gameplay Video

Grand Theft Auto Online, teoretic ar trebui să fie versiunea de multiplayer a Grand Theft Auto V, practic, din ce am observat în trailer-ul de mai sus și din acest articol de pe IGN, Grand Theft Auto Online o să fie un online multiplayer bazat pe engine-ul grafic al Grand Theft Auto V.

Asta înseamnă că GTA Online o să se asemene puțin cu sistemul din World Of Tanks și Need For Speed World, dar nu cred că va exista un sistem freemium ca în World Of Tanks ci va fi ceva legat de povestea din GTA V, fără limitări și cu content adăugat frecvent Rockstar Games.

Partea bună din toate astea, pentru gamerii care sunt încă setați pe PC-uri ca mod de gaming, e că nu poți creezi un joc online atât de elaborat să le dai voie doar celor care dețin console să-l joace. De asta cred că Rockstar nu va rata șansa de a scoate Grand Theft Auto V și Grand Theft Auto Online pentru PC.

Asta se va întâmpla probabil undeva prin preajma Black Friday și a sărbătorilor de iarnă și sper că Rockstar să nu facă vreo surpriză și versiunea pentru PC să fie servită peste 6-8 luni.

Fyi: Cei care își cumpără o copie de GTA V pentru Xbox360 sau PS3, primesc automat acces gratuit la GTA Online. Partea mai puțin bună e că GTA Online va fi disponibil de la 1 octombrie, la două săptămâni după lansarea oficială a Grand Theft Auto V.

Acum mă întreb dacă și la noi se va face vreo lansare oficială a GTA V. (Ar fi ceva și aș fi încântat de idee asta în cazul în care retailerii de la noi au habar că ăsta e unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului)

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *