Lansare Grand Theft Auto V – la Media Galaxy

Oficial, Grand Theft Auto V, se lansează în toată lumea pe 17 septembrie. Asta pentru Xbox 360 și Playstation 3. Pentru varianta de PC cred că vom avem ceva vreme de așteptat.

Trecând peste amărăciunea că Grand Theft Auto V încă nu se lansează pe PC, și nu am o consolă la dispoziție ca să pot juca unul dintre cele mai complexe jocuri dezvoltate vreodată, țin să vă anunț că luni, pe 16 septembrie, de la 22:30, în Media Galaxy din Mall Vitan, se lansează oficial și prin România, Grand Theft Auto V.

Chit că duc lipsa de instrumentul muncii, o consolă, o să fiu acolo la lansare doar pentru că sunt mare fan al seriei și destul de curios încât să văd în ce fel de atmosferă se lansează jocul. Eventual să apuc să văd puțin din el.

Nu știu dacă ar fi bine să vă dau spoilere, dar vă las cu harta din noul joc, care aparent a fost aruncată pe internet de cineva care a scăpat un ghid Brady, înainte de lansarea jocului.

Grand Theft Auto V

Niște tips and tricks. Stați pe IGN zilele astea că oamenii pun multe articole legate de Grand Theft Auto V și s-ar putea ca în ziua lansării să urce și review-ul jocului.

Bonus no. 2: Cei de la Rockstar Games au lansat înaintea lansării jocului LifeInvader.com, o parodie de rețea socială creată special pentru joc.

FWY: Grand Theft Auto V pentru Xbox 360 – 259 Lei cu DLC-ul Atomic Blip.

Grand Theft Auto V pentru PlayStation 3 – 259 Lei cu DLC-ul Atomic Blip.

So, cu cine mă văd luni seara la lansare?

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *