Spot-ul TV de luni: Rom Autentic – Răzbunarea e dulce!

Umblă de multă vreme vorba prin popor că “banul e ochiul dracului” și că “răzbunarea e arma prostului”. ROM Autentic spune că “Răzbunarea e dulce!” și introduce pe piață un nou produs “ROM Sandwich”.

Cum se face că “Răzbunarea e dulce!“?

Ideea sună cam așa. Pe românii întotdeauna i-a dus capul să inventeze câte o chestie, doar că nu întotdeauna au avut resursele sau oportunitatea să-și patenteze invențiile. Așa că în timp, alte popoare au profitat de ceea ce creasem sau pur și simplu au avut o idee similară și au pus-o în practică.

Așa am ajuns să ne ofticăm ori de câte ori ne vedem ideile implementate în stare finală de către alții. “Răzbunarea e dulce!” pentru că ROM Autentic lovește încă o dată în orgoliul național al româniilor și îi invită să-și spună of-urile și să semneze petiția de pe Răzbunarea e dulce.

Asta pentru că ROM cere ca unul dintre sporturile preferate ale americanilor, baseball-ul să fie recunoscut ca sport inventat de români și denumit “oină”, iar la meciurile din MLB să se pună imnul României și majoretele lor să fie îmbrăcate în portul popular românesc. Din respect pentru cei care au inventat unul dintre cele mai populare sporturi de echipă din Statele Unite.

Mi se pare funny campania și sunt curios să văd până unde se va merge cu ea. Până acum sunt 1142 de răzbunători care au semnat petiția și sper că se vor mai strânge destui până pe 10 octombrie. Eu fug puțin să dau cu subsemnatul. Ne auzim în curând, la un meci între Yankees și Red Sox cu majorete deghizate în fetele de la Căpâlna.

Over and out!

PS: Băieții de la McCann Erickson România și MRM Worldwide sunt părtașii la această campanie de răzvrătire asupra celor care ne-au furat ideile.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *