Chestii din IT

Samsung a lansat vineri, 27 Septembrie, în România, Samsung Galaxy Note III (paleta de ping-pong – cum îmi place mie să-i zic) și ceasul minune cu Android, Samsung Galaxy Gear. Detalii.

Tot de vineri, găsiți iPhone 5S și iPhone 5C în oferta magazinelor online evoMAG și Koyos.ro.

La începutul săptămânii, Nokia Lumia 1020, “cel mai cel telefon cu cameră foto de pe piață” a fost prezentat oficial și în România. Detalii.

Nvidia a anunțat lansarea Nvidia GEFORCE GTX Battlebox, cel mai avansat sistem de gaming dezvoltat până acum, capabil să ruleze jocuri din noua generație: Batman™: Arkham Origins, Assassin’s Creed® IV: Black Flag™, Watch Dogs™, și Call of Duty®: Ghosts. Detalii.

Cei de la Valve au anunțat săptămâna trecută lansarea Steam OS (sistemul de operare dezvoltat de Valve pe Linux, care poate să ruleze orice joc de pe Steam direct pe TV-ul din sufragerie), SteamBox (consola responsabilă pentru rularea SteamOS) și un controller cu touchscreen pentru SteamBox.

Bonus; De pe 3 până pe 7 Octombrie, pe Steam sunt oferte mai mult decât tentante la jocurile de la 2K Games, cu reduceri de până la 75%. Ocazie mișto să vă mai puneți niște jocuri în portofoliu. Și puteți juca până duminică, gratis, XCOM: Enemy Unknown. Detalii.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *