Happy Birthday Arthur Guinness

Guinness it’s an icon.

Părerea mea. Nu neapărat pentru că e o bere puțin cam scumpă, pe care o beau din când în când pentru că berea neagră nu îmi merge foarte bine la suflet (dar e bere), ci pentru faptul că Arthur Guinness nu a inventat numai o bere ci și un brand istoric, care se asociază cu oamenii care pot mai mult.

Cu cei care au tupeul să facă ceva mai mult decât le este dat. “Ready to be made of more” este sloganul care îmi place mult mai mult decât legendarul “Just it”. Îmi place pentru că este destul de motivațional să te pună în mișcare și să faci ceva. Orice. Și pentru asta trebuie să-i mulțumim lui Arthur Guinness și să-i zicem în continuare la mulți ani, în fiecare an, pe 26 Septembrie, de Arthur Guinness Day.

Mă bucur că am ajuns petrecerea Guinness, dedicată lui Arthur, distrându-mă alături de prieteni și oameni dragi din online ascultând ritmurile celor de la Byron, pe care am promis că o să-i ascult mai în detaliu într-o bună zi.

Ce mi se pare mișto și demn de luat în calcul e că Arthur Guinness Day a ajuns deja la ediția a 5-a și că se sărbătorește mai peste tot în lume, nu numai în Irlanda, țara de proveniență a berii, semn că tradițiile altora prind destul de bine și la noi. Și pub crawling-ul este în floare, ziua tovarășului Arthur fiind sărbătorită prin concerte și bere în câteva cluburi/pub-uri din București, Cluj-Napoca și Oradea.

Informații faine despre Guinness și Arthur’s Day le găsiți pe pagina de facebook a Guinness România.

Slainte.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *