McMici-McDonald's

McMici își face din nou loc în meniul McDonald’s

Oficial, sandwich-urile lansate înainte de 1 Mai, și-au făcut din nou loc în meniul de la McDonald’s.

Între 25 octombrie – 28 noiembrie, McMici și Dublu McMici revin în meniul de la McDonald’s, în campania “Poftiți la McMici”. Se pare că McMicii au avut succes în campania “Săptămâni Românești” organizată de McDonald’s la începutul acestei veri și consumatorii au cerut ca sandwich-urile create special pentru piața românească să fie reintroduse în meniu.

Așa că dacă v-au plăcut McMicii la prima tură și sunteți în căutarea gustului de mici într-o chiflă, nu văd de ce nu ați trece pe la McDonald’s să vă luați McMici.

Joi, pe 24 octombrie am participat la un mic preview alături de bloggeri în McDonald’s-ul din America House (unde by the way am intrat pentru prima dată) și am testat (a se citi halit) în premieră un sandwich McMici (nu am fost atât de curios să-l testez la prima tură din vară).

Pot să zic despre McMici că e un sandwich ok (dacă îți e foame și vrei să înfuleci ceva rapid), dar nu se compară nici pe departe cu micul făcut pe grătarul cu lemne și cărbuni. E un produs cu naming mișto, branding ok și gust decent. Acum totul depinde și de cum se va mișca consumatorul român și dacă McMicii vor avea din nou succes.

Hint: Îi găsiți la McDonald’s după ora 10:00, și în cantități limitate. Dacă vreți unul ar fi cazul să vă grăbiți.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *