Nvidia și bundle-urile grafice de vacanță

După modelul AMD Never Settle, cei de la Nvidia s-au înscris și ei în cursa numită “Dăm jocuri gratis dacă cumpărați una din plăcile noastre video de top”.

Iarna asta, cei de la Nvidia au fix ceea ce un gamer cu apetit își dorește. Bundle-uri cu plăci grafice puternice și jocuri interesante din sezonul toamnă-iarnă 2013. Așa că oferta mișto sună în felul următor:

Cumperi o placă video din seria GeForce GTX 660, 660Ti, 670, 680 și 760, primești gratis două jocuri: Assassin’s Creed 4 Black Flag și Splinter Cell Blacklist (ambele le poți juca pe Uplay, cu precizarea că Assassin’s Creed va fi lansat pe 22 noiembrie 2013).

În cazul în care vrei mai mult decât puterea oferită de seria GTX 600, care după părerea mea este o placă video care nu trebuie să lipsească din desktop-ul oricărui gamer serios, te poți bucura de ce îți oferă plăcile din seria GTX 770, 780, 780Ti sau Titan și primești acces la cele două jocuri menționate plus jocul Batman Arkham Origins.

Și vă zic o chestie tare. Jocurile sunt prea mișto ca să ratați oferta asta de la Nvidia. În mod normal, dacă îți cumperi jocurile separat de placa video, te mai storc de vreo 100 și ceva de euro. Așa, dacă vrei să-ți schimb placa video cu una nouă, și alegi una dintre cele din promoție, primești jocurile gratis plus că toate trei sunt optimizate să meargă brici pe plăcile celor de la Nvidia și au tot felul de tehnologii folosite de aceste plăci.

Bundle-ul se numește “Pirați, eroi și spioni” și îl puteți accesa de aici, după ce ați cumpărat placa video și primiți codurile pentru jocuri. E o procedură puțin mai complicată, dar care în final vă va aduce jocurile prețioase.

Bonus: Dacă tot aveți placă video mișto și jocuri, dați o bifă la “subscribe to Nvidia newsletter”. Nu de alta, dar au niște newslettere fain concepute și primiți și ultimile vești de la ei.

Nvidia Holiday Bundle-Pirati Eroi si Spioni

Promoția este valabilă începând cu 28 octombrie 2013 și se termină pe 26 Noiembrie 2013, evident în limita stocului.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *