Playstation

This Is For The Players – PlayStation 4

PlayStation-ul cred că este singurul lucru fain care îmi place de la Sony. Deși n-am fost niciodată mare fan console și am preferat gaming-ul din mouse și tastatură, japonezii de la Sony au știut exact nevoile unui gamer și au acoperit cu succes o nișă.

Fără jenă, recunosc, că uneori multe dintre jocurile pe care le-am jucat au ieșit mai bine în review-urile făcute ori pe Playstation ori pe Xbox și sunt extrem de multe jocuri exclusive pe consola celor de la Sony pe care mi le-aș fi dorit să le joc pe un PC, cu mouse și tastatură.

Mâine se lansează oficial în SUA și în câteva țări din Europa, PlayStation 4 și sunt sigur că vor fi cozi destul de lungi la retailerii din State, mai ales că gamerii de peste ocean așteaptă lansarea asta de ceva vreme.

Cum nici o lansare de la Sony nu ramâne fără un un set de reclame mișto înainte de marea lansare, las aici ultima reclamă a lor. Pe restul le puteți vedea urmărind canalul de Youtube al celor de la Sony Playstation sau hashtag-ul #4ThePlayers. Sau pe Facebook, aici.

8 years ago

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *