Bloggers Lan Party 4

Săbii, AK-uri și mașini la Bloggers Lan Party 4

E ceva vreme de când așteptam un Lan Party unde să-mi exersez talentul în mânuirea unei săbii și a câtorva combo-uri care să-mi lase oponenții din multiplayer lați. Eu sunt mare fan al seriei Assassin’s Creed și cred că am împânzit colțul acesta de internet cu zeci de lucruri despre franciza celor de la Ubisoft.

Peste 3 zile, când tot poporul consumerist român va flooda site-urile magazinelor online în căutarea reducerilor de Black Friday, Toma organizează Bloggers Lan Party 4 aka #blp4 unde, dacă voi fi ales printre cei 24 de bloggeri norocoși nimeni nu o să-mi scape dacă ne vom duela prin insulele din Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Într-un fel, așteptam un Bloggers Lan Party în care să joc Assassin’s Creed și să asasinez virtual câțiva bloggeri. Și asta pentru că un Lan Party alături de prietenii din blogosfera a fost mai mereu un prilej de caterincă și “hai să ne simțim bine”.

Bloggers Lan Party a fost și este un prilej de a cunoaște oameni noi și de a scăpa de monotonia și rutina de zi cu zi, profitând de un mouse si un laptop. Fie că a fost Counter Strike, World of Tanks sau Quake Live, Lan Party-urile au avut ceva aparte. Și mereu vor avea, atâta timp bloggerilor le va face plăcere să lase drafturile pentru câteva ore și să încingă câteva meciuri din jocurile preferate.

Și presupun că o să iasă ceva scântei, din moment ce jocurile de la #blp4 vor fi Battlefield 4, Need For Speed Rivals și Assassin’s Creed IV: Black Flag, jocurile pe care le-am așteptat cu nerăbdare toamna asta și de la care mă aștept să iasă un show legendar în noaptea respectivă. Asta dacă nimeresc să fiu pe lista celor 24 de soldați aleși.

Apropo de Lan Party-uri, gameri și lucrurile fără de care gamerii n-ar putea supraviețui unor raid-uri, curse sau deathmatch-uri, PC Garage pregătește reduceri faine de Black Friday, pentru gameri, la componente și periferice de gaming. Cred că ar ieși câteva combo-uri minunate cu un gamepad luat de Black Friday, nu?

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMD, ASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *