Nu trece podul până n-ai spus hop

Mă gândeam zilele trecute cum ar fi dacă m-ar pasiona securitatea. Într-un fel se întâmplă să fiu destul de atent și puțin suspicios cu tot ceea ce înseamnă lucru și gadget pe care îl dețin și îmi fac câteva copii de rezervă pentru multe chestii care-mi sunt necesare si urgente.

Securitatea informatică, îmi ocupă ceva timp prețios din viață și nu cred că ar rezista cineva cu cele n-combinații de cifre și caractere pe care le folosesc atunci când creez/schimb o parolă.

În cazul de față, mă gândeam la securitatea locuinței, familiei și bunurilor personale. Nu de alta, dar securitatea devine o prioritate atunci când nu te aștepti. Și asta nu face bine nimănui, în primă instanță.

Și de unde încep?

În principiu de la un magazin online, specializat pe tot ceea ce înseamnnă sisteme de securitate. Cum în retail nu am găsit ceva relevant pentru domeniu, am dat peste securitydevice.ro, care îți oferă ceva soluții profesionale și revelante, dacă te-ai gândit să investești în siguranță.

O camera de supraveghere video pentru interior ar merge perfect pentru colțurile în care nimeni nu stă să verifice atent dacă se întâmplă sau nu ceva. Câteva secunde în plus de video contează, mai ales atunci când ai nevoie să vezi exact, cum a funcționat tot sistemul.

camera supraveghere video interior

Dar ce faci dacă toată acțiunea se întâmplă afară, și tu ești pe cale să o pierzi. Zic să nu te agiți foarte mult, să te documentezi puțin astfel încât să alegi ce-i mai bun pentru tine și să-ți pui o camera de supraveghere video pentru exterior. Simplă, de efect și cu puțin efort ai un sistem de securitate potrivit pentru necesitățile de zi cu zi.

camera supraveghere  video exterior

Dacă ești prin zonă și ai un buget strâns, poți apela oricând la o camera de supraveghere ieftina, și ca să fie totul în regulă pui în coș niște corpuri de iluminat cu leduri plus un digital video recorder ca să fii sigur că nu o să-ți mai scape nimic din colecția de înregistrări virtuale.

camera supraveghere video ieftina

Siguranță, supraveghere, camere. Pare puțin ciudat lucrul acesta și poate că într-un fel este și denotă o atitudine de “control freak”, dar când siguranța și buna funcționare a unor lucruri depind în totalitate de asta, nu cred că s-ar pune problema altfel.

După cum zicem noi, românii: paza bună trece primejdia rea.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *