Bloggers Lan Party 4

Tiki-Taka la Bloggers Lan Party 4

Bloggers Lan Party 4 s-a desfășurat pe arena Pescariu Sports & Spa din capitală, pe 23-24 noiembrie, încheind astfel prima jumătate a Ligii Bloggerilor la Gaming.

Echipele FC “Avântul Hai în Tanc” și “Rebelii Sarto” s-au luptat de la egal la egal pe toată durata celor 12 ore de competiție, folosind câteva tactici uzuale de Tiki Taka și multe raid-uri pe parțile vulnerabile din cele două defensive.

Dacă în primul mitan, probleme cauzate de arma globală de dominare, numită Internet (problemă rezolvată cu ajutorul lui Mihai, CEO-ul evoMag) și lipsa unor unități optice adecvate au dus la fragmentarea jocului dintre cele două echipe, în partea a doua a meciului cele două echipe au practicat un stil de joc liber, care de altfel s-a văzut în rezultatele finale ale confruntărilor.

Plecând cu un oarecare avans, determinat de jucătorii profesioniști transferați în ultimul sezon, FC “Avântul Hai în Tanc”, a dominat majoritatea confruntărilor din partea a doua a meciului, punând la încercare punctele de interes maxim din tabăra adversă.

Dominația echipei “Rebelii Sarto”, s-a lăsat puțin așteptată, simțindu-se încolțiți în confruntările unu la unu din Battlefield 4, dar excelând în conquest-ul de 70 de minute, în care la final ambele echipe au ieșit câștigătoare.

Căpitanul echipei FC “Avântul Hai în Tanc”, Toma Nicolau, a declarat după meci următoarele: “Am dat totul pe câmpul de bătălie și evident că întreaga echipă merita victoria, mai ales datorită fragurilor servite de playmakerii noștri pentru Pompiliu, vârful de talie mondială din atacul nostru. Rezultatul în sine a fost unul echitabil, umbrit doar de raid-urile celor din Rebelii Sarto”.

Co-căpitanul celor de la Rebelii Sarto, Refu, ne-a declarat în exclusivitate: “Bloggers Lan Party 4 a fost un prilej oportun de a ne consolida poziția în clasamentul Ligii Bloggerilor la Gaming, și doar atacurile prin învăluire ale echipei adverse ne-au luat cu precădere prin surprindere, în final reușind să facem un tiki-taka bazat pe efort de grup și multă dăruire.

La finalul timpului regulamentar de joc, la Bloggers Lan Party toți au fost câștigători și au plecat acasă cu câteva premii, ca de final de sezon.

O bucată de Battlefield 4 și una de Assassin’s Creed 4: Black Flag pentru toți combatanții, un monitor BenQ pentru golgheter-ul competiției, câteva Power Bank-uri și Flash Readere de la Kingston, un HDD extern de la Western Digital, 4 procesoare de la AMD și un mouse Logitech G500s.

Cei care au speriat vestul. Credit foto: Zdeto.

Bloggers Lan Party 4
Liga Bloggerilor la Gaming

Filmul evenimentelor.

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMD, ASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa. Parteneri: BenQ, Kingston, Western Digital, Ubisoft.

PS: Sezonul competițional se reia în februarie-martie cu Bloggers Lan Party 5. Bloggeri angrenați în aceste războaie de guerilla nu au fost puși în nici un pericol pe toată durata competiției.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *