Watch Dogs

Watch Dogs gratis la plăcile Nvidia din seria GTX

Watch Dogs este unul din titlurile AAA care urmează să se lanseze în 2014, de fapt un nou IP în multitudinea de francize deținute de Ubisoft, iar Nvidia a decis ca să ofere o copie gratuită a jocului împreuna cu una din plăcile lor video de top.

Promoția ține din 29 Aprilie până pe 30 Iunie, iar codurile pot fi folosite până pe 31 Iulie, în pagina special creată pentru promoție. Plăcile video care îți pot aduce o copie gratuită a Watch Dogs sunt: GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 690, 760, 770, 780, 780 Ti, TITAN și TITAN Black. (Sunt curios dacă nou lansatul Titan Z va avea parte de un bundle separat în următoarele luni)

Promoția este valabilă și pe teritoriul României, iar listă cu magazinele online unde se desfășoară promoția o găsești aici.

Alegerea de a pune într-un bundle o placă video din seria GTX cu Watch Dogs se datorează faptului că la noul IP de la Ubisoft sau folosit câteva din tehnologiile (TXAA, HBAO+) dezvoltate de cei de la Nvidia special pentru a reda pe PC o grafică cât mai realistă posibil și de ai face experiența gamer-ului mult mai plăcută. Totul explicat în video-ul de mai jos.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *