McDonalds

Săptămâni Românești la McDonald’s

De obicei îmi place să experimentez lucruri. Sunt situații în care fac fix asta și sunt alte situații în care refuz cu tărie să experimentez ceva care nu e pe placul meu.

De obicei, situațiile din urmă se rezumă la mâncare. În multe cazuri, experimentele pe care le fac relaționează cu mâncarea. Nu sunt foodie sau food addicted, dar îmi place să combin multe chestii și sunt anumite mâncăruri sau feluri de mâncare la care nu aș renunța.

Nu vă gândiți că nu mănânc junk food. Fac și asta, dar mereu cu măsură și când mănânc ceva junk food sunt fidel unei chestii. Însă, când e cazul fac și experimente la fast-food-uri.

Câteva din chestiile pe care le-am experimentat de curând, au făcut parte din meniul McDonald’s. Asta pentru că McDonalds’s România a redeschis sezonul “Săptămâni Românești”, în perioada 22 Aprilie – 30 Mai 2014. Cum eram curios să văd ce tradiții românești aduce McDonald’s printre tradiționalele lor sandwich-uri, într-o pauză de masă am dat o fugă până la Mec.

Am găsit așa:

Chifteluțe – le-am încercat într-un preview special, înaintea lansării oficiale în magazine. Bune la gust, dar nu pot să zic că m-au dat pe spate prea mult.

Mini Papanași cu înghețată – Nu am încercat încă, dar de obicei un desert îl prefer ori cald ori rece. Nu în combinație.

Cașcaval pane – Nu mai mâncasem de ceva vreme cașcaval pane și voiam ca papilele mele gustative să simtă și altceva în afară de carne prăjită, orez picant, salate și legume. Verdict – destul de bun și rămâne să învăț cum să-mi fac cașcaval pane pentru că vreau să mănânc mai des.

Sandviș de porc cu hrean – Sună bine în teorie. În practică e o fleică de porc prăjită cu mult sos de hrean, ceva salată și mirodenii. L-am încercat, mi-a plăcut și poate o să reușesc să-mi fac mai des acasă.

Cam la asta se rezumă noile produse din campania “Săptămâni Românești” la McDonald’s. În caz că vreți să le încercați, acestea se pot comanda în orice restaurant McDonald’s din țară după ora 10 AM.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *