3 recomandări de seriale pentru toamnă

Cum toamna se numără întotdeauna ceva, vine și vremea în care serialele de pe vară ne părăsesc și televiziunile americane revin cu noi sezoane din cele curente sau cu seriale gata scoase din cuptor.

So, vă las cu 3 recomandări de seriale noi, pe care sper să le văd din toamnă și să mă prindă la fel de mult ca cele pe care le urmăresc în mod curent.

CW, vine cu The Flash, un alt serial inspirat din DC Comics și scris de scenariștii din Arrow. Sper că se ridica la nivelul așteptărilor și va face echipă bună cu Arrow.

De la Fox n-am văzut de ceva vreme un serial interesant, așa că băieții își reînnoiesc grila cu Gotham, prequel-ul dinainte de Batman, serial centrat pe Jim Gordon și un oraș Gotham plin de răufăcători în devenire. Plus Bruce Wayne și Selina Kyle copii.

NBC aduce în grila de toamnă un alt personaj cunoscut din benzile desenate DC, John Constantine, în serialul Constantine. Cine a văzut filmul cu Keanu Reeves știe despre ce vorbesc. Cine nu, ar trebui cu siguranță să-l vadă până începe serialul. Sper totuși ca Matt Ryan (actor care l-a interpretat pe Edward Kenway în Assassins’s Creed 4 Black Flag), să facă o figură la fel de frumoasă, să își păstreze accentul acela britanico-galez și să aibă destule glume bune la purtător.

Bonus: Two and a Half Men a mai fost reînnoit pentru un nou sezon (12), care se pare că va fi ultimul. Se zvonește că ar putea apărea în peisaj Charlie Sheen. Dacă e adevărat sau nu, rămâne de văzut.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *