Giveaway – Thief, Grid 2 și Rome II Total War

Toți gamerii din zonă ar trebui să fie atenți la ceea ce zic acum. Asta pentru că dau 3 jocuri ca giveaway. Adică un mic concurs pentru toți gamerii care bântuie pe aici și cărora le place să se joace mai multe titluri importante în detrimentul celor free to play.

Giveaway-ul are la bază 3 jocuri importante din 2013-2014, și sunt jocuri care în mod normal, luate de pe Steam (ca digital download) v-ar costa undeva în jurul a 120-130 de euro. Jocurile sunt: Thief (2014), Grid 2 (2013) și Rome II: Total War (2013). Pentru fiecare dintre ele am un singur cod (se activează pe Steam).

Mecanismul este foarte simplu. Vă înscrieți în comentarii cu un nume plus o adresă de e-mail validă și îmi spuneți ce joc din giveaway ați vrea să câștigați.

Aveți timp până duminică, 25 mai, ora 23.59 să participați, iar extragerea o fac cu ajutorul random.org. Să fie fare and square pentru toată lumea.

Câștigătorii celor 3 jocuri o să-i anunț printr-un update la acest articol, luni, 26 mai și vor fi contactați prin e-mail.

Timpul s-a scurs și între timp am reușit să fac și tragerea la sorți. Câștigătorii sunt:

Thief – Mihai.

GRID 2 – Rallyfanbv

Rome II Total War – Codrin

Extragerea s-a efectuat prin random.org, iar câștigătorii vor primi câte un e-mail cu codul de activare al jocului.

7 years ago

82 Comments

  1. Thief ar fi de preferat dar si Rome II: Total War este tot un joc excelent..Totusi raman la Thief 😀 Multam.

  2. Thief, pentru ca gagica-mea (o fata cat se poate de normala, care foloseste calculatorul pentru excel-uri) a ramas absolut fascinata de TESV: Skyrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *