Bloggers Lan Party 5 – filmul evenimentelor

Ca orice franciză de succes de la Hollywood sau din industria jocurilor AAA, Bloggers Lan Party trebuie să continue. Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția dedicată bloggerilor gameri a început filmările pe platourile din Romtelecom Training Area pe 17 mai, când ultimii nori cazați deasupra Bucureștiului au început în sfârșit să se împrăștie.

În rolurile principale din producția Bloggers Lan Party 5, s-au aflat pe rând, bloggerii din web2.0 românesc (wow, de când n-am mai folosit termenul acesta) ghidați de Toma Nicolau, actorul principal din acest blockbuster ajuns la partea a 5-a.

Cum fiecare blockbuster are nevoie și de “figuranți” și dubluri pentru a-i ajuta pe cei din rolurile principale cu anumite cascadorii, bloggerii și-au putut alege câte un jucător-cititor, pentru ca toate lucrurile să decurgă în cel mai exemplar mod posibil.

Filmările au început cu o sesiune de autografe și Q&A pentru cei nefamiliarizați cu unii bloggeri, cititorii fiind încântați de amabilitatea și bunul simț al actorilor implicați în această peliculă. Totuși, evenimentele următoare ar putea să vi se pară șocante.

Ajunși în fața camerelor și primelor duble, numite sugestiv “War of The Roses”, bloggerii din rolurile principale au întâmpinat o oarecare rezistență din partea cititorilor, onoarea lor fiind salvată în dese rânduri de Cătălin Nițu, care a aratăt că poate să fie un bun “Cavaler al zidurilor din Nord” la fel cum skillurile sale în mânuirea unui controller fac minuni pe Youtube.

Au urmat pe rând, câteva duble “Team Fortress 2” și “World of Warplanes”, unde bloggerii au încercat prin diferite tactici să-și ademeneasă cititorii într-un joc de uzură, de unde au ieșit câștigători preț de câteva reprize, verdictul final fiind dat de ultima dublă în care bloggerii au rezistat până aproape de final iureșului cititorilor și au trebuit să se mulțumească cu trofeul pentru locul doi.

În pauzele dintre dublele repetate, alaiul de bloggeri și cititori s-au ascuns cât mai bine de privirile ușor ciudate ale spectatorilor care încercau să-și facă loc pe platoul filmului BLP 5 și au schimbat multiple păreri despre dublele trase pe câmpul de bătălie, războiul consolelor de nouă generație și noutăți din lumea gamingului.

La final, unul dintre cititorii participanți (Mihai Filip – cititorul care a mers la eveniment din partea mea) la eveniment s-a lăsat convins să spună câteva cuvinte pentru publicul dornic de cancan.

Vreau să-ți zic că m-am distrat de minune. Zilele și noptile petrecute prin sălile de net în tinerețe nu se compara nici pe departe cu experiența de la BLP. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera creată de oamenii de calitate și plini de umor 🙂

Despre organizare numai păreri de bine. PC-urile chiar erau de gaming, de la carcase până la mouși și tastaturi, iar asta a contribuit la experiența placută pe care am avut-o alături de ceilalți parteneri de “joacă”. Despre net-ul de la Romtelecom: chiar era de super viteză și sper să ajungă și la clienții casnici cât mai repede 🙂

În concluzie, o experiență de neuitat la care aș mai participa dacă aș avea ocazia.

Într-una din pauzele de rehidratare și rediscutare a strategiei de joc, bloggerii au ales într-un mod mai ciudat coloana sonoră a filmului, care își va face debutul oficial în trailerul de mai jos:

Pentru mai multe informații despre BLP, vă rog să luați legătura cu ofișerul de presă BLP, pagina oficială de Facebook a filmului.

Bloggers Lan Party, ediția a 5-a, este un eveniment susținut de Romtelecom, cu sprijinul AMD
și Bitdefender Antivirus.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *