Gaming news

Rubrică nouă, vremuri noi, lună nouă. Doar vă avertizez că o să citiți la mine, din nou, mult mai multe chestii despre jocuri, despre ce mă joc și gaming în general.

De fapt, o să fie un triumvirat mare, format din gaming, advertising și design. În acest mod rămân fidel lucrurilor care îmi plac și le împărtășesc cu cei care mă citesc. Ah, rubrica “Gaming news” – o să fie de prezentă de 2-3 ori pe săptămână (în formatul luni-miercuri-vineri).

Acestea fiind spuse, iată știrile:

IGN a început de astăzi o nouă rubrică “IGN First” în care vor analiza și para-analiza timp de o lună un joc care se află pe țeavă. Leak-uri, preview-uri și alte nebunii din astea.

Primul joc din seria IGN First este —-Drum Roll—- Forza Horizon 2, anunțat astăzi exclusiv pentru Xbox One și Xbox360 și care se pare că va apărea undeva prin toamna acestui an.

După ce în weekend cineva a găsit din fugă listată pe Amazon imaginea asta, se pare că astăzi cei de la Warner Brothers Interactive au anunțat oficial Mortal Kombat X, următorul joc din seria Mortal Kombat. Disponibil pe PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 și PS3 undeva în 2015.

Nu se știe data fixă de apariție a jocului, dar măcar avem un prim trailer.

Cei de la Rebellion ne pregătesc ceva, în apropierea lansării Sniper Elite 3 și ne îndrumă să nu ne cumpărm Sniper Elite V2, încă. Detalii de aici. E ok. Eu nici n-am început să joc Sniper Elite V2.

Codemasters a lansat astăzi pe blogul companiei, lista cu toate circuitele din Grid Autosport, al treilea joc din faimoasă franciză de racing.

Short story: A fost anunțat Homefront: The Revolution, Battlefield Hardline a fost anunțat oficial săptămâna trecută, Battlefield 3 e gratis pe Origin până pe 3 iunie, MMO-ul de racing World of Speed acceptă sign-upuri pentru Beta Access, Fifa World e disponibil acum în beta pentru oricine și WatchDogs a devenit cea mai vândută franciză Ubisoft în “launch day” și cea mai vândută franciză nouă în UK, în prima săptămână de la lansare.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *