Gaming news – 4 Iunie 2014

Ziua cu numărul doi din rubrica “Gaming News”. Sper că v-a plăcut prima ediție și că putem să continuăm fix de unde am rămas și data trecută.

Au fost știri care nu au intrat pentru că mi s-au părut prea puțin interesante, dar au fost și știri care nu au intrat deloc (datorită faptului că încă nu eram sigur dacă erau zvonuri sau nu).

Acum că am trecut de tehnicalități, să începem, zic.

Cei de la Rebellion au anunțat astăzi că Sniper Elite V2 se poate descărca gratis de pe Steam în următoarele 24 de ore. După cum ziceam și în primul articol, developerii ne pregăteau ceva frumos înainte de lansarea următorului joc din această franciză. Detalii aici.

Pentru 48 de ore, pe Steam găsiți la reducere Injustice: Gods Among Us și Mortal Kombat Komplete Edition, două jocuri pentru amatorii de arcade fighting, fiecare la reduse la 5 euro.

Ubisoft și Nvidia au anunțat astăzi că parteneriatul pe care îl aveau pentru dezvoltarea unor noi tehnologii Nvidia folosite în jocurile Ubisoft, va continua și anul acesta. Jocurile vizate sunt Assassin’s Creed Unity, The Division, The Crew și Far Cry 4. Mai multe despre asta probabil vom afla în briefing-ul Ubisoft de la E3.

Tot Ubisoft a anunțat astăzi, că Watch Dogs, ultima franciză nouă scoasă de Yves Guillemot și compania a vândut 4 milioane de copii în prima săptămână de la lansare. Acestea sunt doar cifrele pentru jocurile ajunse în mâna gamerilor, cele date către furnizori nefiind încă detaliate.

Pe scurt: Uncharted 3 a fost o perioadă gratuit astăzi pe PSN, Defiance devine un shooter futurist free to play, se pare că Amazon Franța a listat un bundle interesant de PS4 cu PS Vita – Ultimate Player Edition și Sony dă un mic hint legat de lansare The Last Of Us Remastered pentru PS4.

Până data viitoare, numai bine.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *