Gaming news – 9 Iunie 2014

Mai sunt câteva ore până când în Los Angeles o să înceapă E3, iar azi vă las cu o ediție mult bazată pe știrile despre ce jocuri vom vedea în următoarea perioadă, ce jocuri se vor lansa la E3 sau ce anunțuri vor fi făcute în cadrul conferinței.

Zilele astea o să fie un hype mare în jurul târgului de jocuri și în jurul anumitor titluri care vor fi lansate așa că să începem cu știrile adunate de peste weekend.

După un mic leak legat de posibila listare a Dead Rising 3 pe Steam, Capcom a confirmat vineri zvonurile și a lansat următorul trailer. Data de lansare: Vara 2014.

Apar din ce în ce mai multe detalii despre PS Now (serviciul de streaming de la Sony) pentru PS4, momentan în varianta beta pentru PS3 și pentru unii utilizatori de PS4 din America de Nord.

Cei de la Turn 10 au anunțat vineri că vor scoate la în iulie 2014, Forza Motorsport 5 Game Of The Year Edition cu 18 circuite next-gen și pack-ul Top Gear cu 10 noi mașini downloadabile. Lansare: 22 iulie 2014, 60$ sau 70 de euro.

Azi, înainte de E3, trailer-ul de la Metal Gear Solid V Phantom Pain a fost leak-uit înainte de prezentarea oficială de la conferință. Trailerul aici. Nu încercați pe Youtube pentru că cei de la Kojima Productions le tot dau jos (Copyright Infringement cică).

WatchDogs și-a păstrat locul 1 pentru a două săptămână la rând în top-ul din UK, la categoria “best sales”.

Un ad de pe Eurogamer arată că The Last of US Remastered, varianta jocului pentru PS4 ar putea fi lansată pe 10 octombrie 2014.

Pentru prima oara în ultimii 8 ani, Sony a ajuns pe locul I în topul anual al vânzărilor de console, cu 18.7 milioane de unități, în mare parte datorită vânzărilor de PS4.

Alte știri: Puțin teasing de la EA cu Mirrors Edge, Square Enix înregistrează câteva domenii noi și dă un mic teasing către un sequel la Tomb Raider, Battlefield Hardline primește un mic teaser trailer și data de lansare (21 octombrie 2014), un poster atârnat la E3 indică că Assassin’s Creed Unity ar avea un mode co-op (cu 4 jucători) și CEO Sony din US spune că The Last Guardian e în full development în Japonia.

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *