Unii cu tancul si altii cu mingea

În caz că stați să vă întrebați, da, acesta este un post despre World Of Tanks. Și știu că în perioada asta mulți dintre voi sunt ocupați cu urmăritul meciurilor din Brazilia și mai puțin cu gaming-ul, dar sincer sunt curios câte ore gamerii petrec în fața unui free to play ca World of Tanks.

Dar o să vă zic câteva chestii legate de World of Tanks.

Sunt casual de gamer de World of Tanks, m-am molipsit datorită Lan Party-urilor organizate de Toma, când ne-am tot bătut cu diverse tancuri. E un joc free to play (nu e musai să bagi bani în el ca să câștigi) care pe mine m-a prins destul de mult. Doar că nu îl joc așa de des. (Prefer jocurile cu campanii singleplayer bine structurate)

Recent, în ultimul update de la World of Tanks se pot juca meciuri de fotbal cu tancuri. Un fel de omagiu adus campionatului mondial din Brazilia (în plină desfășurare la această oră). Încă n-am apucat să joc modul acesta, dar abia aștept să-l încerc.

Duminică, 22 Iunie, de la 11:00 am, în showroom-ul PC Garage, alături de NWRadu, Zdeto, Refu, Mihai Ioan, Nihasa și Alina de la Overheat ne duelăm într-o competiție mișto de World of Tanks. Desigur, nu ne vom duela între noi ci alături de alte echipe.

Important e că ne vom distra, jucându-ne World of Tank, cei de la Wargaming.net vor da in-game gold pentru pasionați, iar Logitech, Nvidia și UTOK, vor pune la bătaie câteva premii interesante pentru participanți.

Să nu uit de reguli. Se pare că vom juca cu tancuri de Tier 1 (ca toată lumea să pornească pe picior de egalitate), fără upgrade-uri, consumabile, muniție premium sau orice altă chestie care ne-ar putea crea un mic avantaj față de oponenți.

În altă ordine de idei, eu fug să mă antrenez puțin la WOT. Nu de alta, dar sper să nu fi ruginit tancurile în hangarul virtual.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *