Gaming News-2 iulie 2014

Noutățile de la mijlocul săptămânii, din gaming. Steam Summer sale-ul s-a încheiat. Luna iulie e cam săracă în lansări de jocuri, zvonuri sar din stânga și din dreapta, dar totuși avem știri.

Controller-ul de PS4 e acum compatibil și cu PS3. Pe fir sau wireless. Asta în cazul în care vi se pare că merge mai bine DS4 decât DS3. Detalii aici.

Studioul Airtight Games, dezvoltatorul Murdered Soul Suspect se închide, la nici o lună după lansarea ultimului lor joc.

De azi e disponibil pentru download un nou DLC pentru Watch Dogs, ce conține 3 noi misiuni singleplayer, câteva arme noi și noi skill-uri. Legat de Watch Dogs, Radu a făcut un mic review al jocului și dă la concurs 10 licențe de Watch Dogs.

Deep Silver, publisher-ul din spatele seriei Dead Island, a anunțat Escape Dead Island, un joc ce va face trecerea primul Dead Island și Dead Island 2, recent anunțat la E3. Disponibil Fall 2014 pentru PC, PS3 și Xbox 360.

Microsoft a lansat ultimul pachet downloadabil cu mașini pentru Forza Motorsport 5, Hot Wheels Car Pack, înainte de scoate pe piață, pe 22 iulie, Forza Motorsport 5 Game of the Year Edition pentru Xbox One.

Știri pe scurt: Ubisoft câștigă un proces pentru încălcarea unor patente legate de Uplay, John Cena a fost ales pentru coperta jocului WWE 2K15, Rockstar a anunțat un nou DLC gratuit pentru GTA Online și creatorii serie The Witcher vor să scoată și un free 2 play din aceeași serie.

Până la noi știri și ordine mă întorc la o rundă de GRID Autosport. Ne auzim data viitoare.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *