Infografic mișto despre Game of Thrones

Știu că multă lume se uită la Game of Thrones. Printre atâtea comedii clișeice americane și alte seriale centrate strict pe modelul american de viață, Game of Thrones e altceva. Și mă uit la el. De fapt, cred că cel puțin jumătate din planetă se uită la el.

Acum să fim serioși. Este cam singurul serial în care nimeni nu te judecă că îți clătești ochii din când în când cu niște fete despuiate, vezi destule scene care parcă ar fi scoase din seria Saw și auzi atât de multe minciuni acompaniate de trădări, încât ai putea crede că totul e real.

Dar ideea era alta aici. Și cei de la Tide au prins perfect ideea din Game of Thrones, încât au lansat la sfârșitul sezonului 4 din serial un infografic despre diferitele tipuri de pete întâlnite în serial în cel mai sângeros sezon al său.

Game of Thrones

Per total, în acest sezon 4, au existat 752 de pete. Cele mai multe s-au datorat sângelui – 530, la polul opus fiind petele de iarbă întâlnite o singură dată. Pe episoade, cele mai multe pete au fost în episodul 4 – 226 (din cauza sângelui, vinului sau noroiului) iar cele mai puține, 12 în episodul 6.

Infografic preluat de la Adhugger.net. Articolul original aici.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *