Gaming News – 4 Iulie 2014

E vineri și începem cu brio weekend-ul de 4 iulie. Cu alte știri din gaming. Vara toată lumea țipă că nu are ce să se joace și așteaptă ca la fotbal sezonul de toamnă-iarnă, dar eu sunt sigur că orice gamer are un joc, 2,3 sau mai multe acolo pe Steam de care nu s-a apucat încă și de care a uitat că există.

Sau toți se așteaptă să citească știri despre jocuri și să se coacă la soare?

Anyways, știrile de azi.

Ultimul episod din prima serie Telltale The Wolf Among Us va fi disponibil pentru download începând cu 8 iulie.

Civilization: Beyond Earth se va lansa oficial, worldwide pe 24 octombrie 2014, singura platformă plănuită fiind PC-ul.

Bundle-ul FarCry 4 Ultimate Kyrat Edition a fost anunțat astăzi de către Ubisoft și va fi disponibil în țările din EMEA începând cu 21 Noiembrie 2014. Acesta conține o serie de misiuni bonus, season pass-ul jocului (care îți asigură accesul la toate DLC-urile care vor fi scoase plus alte obiecte de colecție).

Social media greșește și când vine vorba de jocuri. Cineva din spatele contului oficial Origin a dezvăluit data de lansare a următorului DLC pentru Battlefield 4, Dragon’s Teeth.

Pe scurt: Cei de la Turtle Rock au dat drumul la înscrieri pentru versiunea alpha din Evolve, Black Ops 2 e mai apreciat pe Steam decât Ghosts, angajații de la Crytek UK sunt într-un fel de grevă și Namco Bandai Europe a preluat drepturile de distribuție ale Project CARS.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *