Gaming News – 09 iulie 2014

Am sărit peste Gaming News ediția de luni, știind că știrile de peste weekend și de luni dimineața sunt mai slabe și multe dintre ele erau speculații, iar cantitatea de știri cu un caracter important era mult mai mică. Astfel riscam calitatea pe cantitate și nu prea voiam să fac un astfel de compromis.

Cei de la Respawn au anunțat ieri al doilea DLC pack pentru Titanfall, Frontier’s Edge, care adaugă 3 noi hărți pentru multiplayer și alte îmbunătățiri. Poate fi cumpărat cu 10$ ca pack standalone sau disponibil cu Season Pass-ul jocului. Încă nu se știe o dată exactă de lansare, dar se pare că versiunile de Xbox One și PC, vor primi pack-ul înainte versiunii de Xbox 360.

Cliff Bezinski, unul dintre faimoșii designeri ai seriei Gears of War și Unreal Tournament a anunțat ieri că alături de studioul Boss Key Games va un shooter free to play, arena style numit BlueStreak.

Sony confirmă bundle-ul Playstation 4 cu DriveClub pentru zona Europeană, așteptat în luna octombrie 2014, odată cu lansarea jocului. Pachetul va conține o copie a jocului, un controller DS4 și consola. Nu se știe încă dacă pachetul va fi disponibil și în SUA. Prețul: 440 de euro.

Square Enix confirmă că Lords of The Fallen, RPG-ul celor de la CI Games va fi lansat pe 31 Octombrie 2014 (o lună plină de lansări de jocuri AAA, unde în fiecare săptămână o să avem parte de câte un blockbuster). Disponibil doar pe PC, PS4 și Xbox One.

Dragon’s Teeth, următorul DLC din Battlefield 4 se va lansa oficial pe 15 iulie 2014 pentru cei care au Battlefield 4 Premium și pe 29 iulie pentru userii care nu au varianta premium a jocului. Acest DLC adaugă un nou mod de joc în multiplayer, Chain Link, 4 hărți setate în universul asiatic, câteva arme, vehicule și assignments noi.

Alte știri: Microsoft organizează un Xbox Summer Sale cu până la 75% reducere la jocuri, Microsoft oferă posesorilor de Xbox360 un discount de 75$ dacă aceștia își schimbă consola veche cu un Xbox One (ofertă valabilă în UK, US și Canada), Thief va fi adaptat pentru marile ecrane, Beyond 2 Souls ar putea fi remasterizat pentru PS4 și episodul 5 din The Wolf Among US și-a primit binemeritatul review.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *