Humble Bundle – 2K Bundle

Dacă sunteți mari colecționari de jocuri pe Steam, vă recomand să încercați Humble Bundle. Asta în cazul în care se merită să faceți o mică aroganță de la 2-3 beri în Centrul Vechi și să dați câțiva dolari pe un bundle cu jocuri mișto.

Acum, cei de la Humble Bundle au scos de pe raft 2K Bundle, un pachet cu jocuri de la 2K Games (parte din Take 2 Interactive) pe care nu ar trebui să-l ratați. Întrebarea se pune așa: De ce să dau bani pe pachetul acesta când pot să iau jocurile separat?

Răspunsul meu vine așa. Pentru 20$ (pe care alegeți să-i trimiteți către Humble Bundle, 2K Games sau 2 asociații caritabile) primiți 8 jocuri bune de la 2K Games și posibilitatea de a mai primi ceva în plus la următorul update în bundle. Toată seria Bioshock (1,2 și Infinite) care în mod normal ar costa 60$ pe Steam, 2 jocuri din seria XCOM, Mafia 2, SPEC Ops: The Line și The Darkness 2.

Pentru 1$ (minimul acceptat): Bioshock, The Bureau: XCOM Declassified și The Darkness 2. Pentru 7.20$ sau mai mult (Beat the average): primele 3 jocuri plus Bioshock 2, Spec Ops: The Line, Mafia 2 și orice alt joc adăugat la următorul update.

Toate jocurile ar costa 180 euro, cumpărate separat pe Steam, poate mai puțin luate din retail, dar totuși de la 180 de euro la 7-8$ nu cred că cineva găsește o ofertă mai bună.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *