Samsung Galaxy Tab S prezentat în România

Samsung Galaxy Tab S, prima tabletă Super AMOLED din portofoliul Samsung a fost prezentată oficial își în România, pe 7 iulie 2014. Spun prezentată pentru că aceasta va fi disponibilă la retaileri și în online de la jumătatea lunii iulie 2014.

Sunt disponibile 2 modele de Samsung Galaxy Tab S, unul de 8.4 inci și unul de 10.4 inci, cu un display WQXGA Super AMOLED (cu rezoluția de 2560×1600 de pixeli, 16:10). Fiind o gamă high-end, mă aștept ca Samsung să compenseze cumva pentru prețul puțin cam ridicat al celor 2 modele (1.899 Lei pentru cea de 8.4 inci – 16GB Wi-Fi și 2.299 Lei pentru cea de 10.5 inci – 16GB Wi-Fi) și încearcă să o facă, cumpărătorii primind acces gratuit la HBO Go timp de trei luni, 10 numere gratuite ale revistei digitale Photographia și o aplicație educațională pentru copii, Moko și Prietenii, cu multe jocuri de logică și o poveste interactivă.

Sunt curios cât de mare va fi concurența între Samsung Galaxy Tab S și Sony Xperia Tablet Z2, ambele tablete fiind poziționate ca cele mai ușoare și subțiri de pe piață (6.4 mm pentru Xperia și 6.6 mm pentru Tab S / 440g – Xperia și 465g Tab S pentru versiunile de 10 inci), iar tableta de la Sony are avantajul de a fi rezistentă la apă și praf.

Tastatura Bluetooth special creată pentru Tab S, Book Cover (pe care îl poți folosi ca stand pentru tabletă) și carcasa Simple Cover ar mai putea crește cât de cât prețul tabletei, dar având în vedere că pe segmentul high-end concurența nu e chiar atât de mare, nu văd nici un motiv pentru care Tab S nu s-ar descurca.

FYI: Fie că vreți modelul de 16GB sau cel de 32GB, tableta suportă și MicroSD (până la 128GB). Cam vreo 4 sezoane din 4 seriale bune ar intra pe atâta spațiu.

Samsung Galaxy Tab S

8 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *