Gaming News – 14 iulie 2014

E ziua Franței, Germania a câștigat Cupa Mondială și fiindcă e luni, avem o nouă ediție Gaming News. Ca să fie bine, să nu fie rău, chiar dacă la nivel global e cam secetă de noi apariții.

Așa că, știrile de azi.

După o serie de leak-uri, Namco Bandai a anunțat aseară la Evo Fighting Championships Tekken 7, bazat pe engine-ul Unreal 4, cu mai multe informații gata pregătite pentru Comic Con-ul din San Diego.

Au ieșit la iveală câteva detalii din povestea lui Batman din Batman: Arkham Knight și despre implicarea GCPD în poveste.

Rosterul din Mortal Kombat X a fost completat peste weekend cu anunțul că Raiden e unul din personajele cu care ne vom delecta la apariția jocului. Detalii cu trailer aici.

Watch Dogs e pentru a treia sau a patra săptămână (nu la rând) pe primul loc în rândul vânzărilor din UK. Apropo, pentru toți cei dezamăgiți că jocul nu e atât de mișto ca grafică cum era în trailerul de reveal din 2012, aflați că au fost vândute 8 milioane de copii ale jocului de la lansare până acum, majoritatea pe PS4 și cam 10% din acestea au fost pe PC.

Pachetul downloadabil Dragon’s Teeth pentru Battlefield 4 stă să bată la ușă. Teaser trailer aici. Lansare pe 15 iulie pentru userii premium, 29 iulie pentru restul.

Nvidia pregătește un nou device de gaming cu Android, care se zvonește că ar putea concura cu Steam Machines. Și că e “awesome new gaming product that is launching soon”.

Ubisoft scoate un nou trailer legat de gameplay-ul din Assassin’s Creed Unity, unde ne vorbește despre revoluție, luptă și libertate.

That’s All Folks.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *