Gaming News – 23 iulie 2014

Încă nu înțeleg vara asta (cu soare, ploaie, ploaie, ploaie, soare, ploaie) dar înțeleg că în materie de gaming news, mai răruț că-i mai drăguț nu sună bine. Așa că avem știri despre jocuri, fără număr dacă se poate. Sau până mă plictisesc să mai adaug linkuri.

So, știrile din gaming de astăzi.

Bombele ediției:

Bioware anunță că Dragon Age: Inquisition, al treilea joc din franciza Dragon Age își amână lansarea din 7 octombrie până pe 18 noiembrie 2014. Nu mai contează că va fi la concurență cu Far Cry 4 de la Ubisoft, Bioware își permite să piardă 6 săptămâni de vânzări ca să facă jocul mai bun.

Battlefield Hardline, următorul joc din franciza Battlefield a celor de la EA Games, a fost amânat până în “early 2015”. Motivele amânării au fost explicate de VP-ul Dice, pe blogul oficial al jocului. Și uite așa AMD își pierde blockbusterul din toamnă-iarnă 2014.

S-a dat drumul de pe 21 iulie la versiunea closed beta din The Crew, racing MMO-ul dezvoltat de Ivory Tower ca nou IP pentru Ubisoft. Din păcate încă nu am primit un cod de acces și nu știu dacă voi primi până pe 25 iulie când se va închide Beta-ul.

GameStop are o promoție mișto pentru varianta de PS4 a The Last of Us. Încă nu pricep de ce ai mai cumpăra un joc pe care l-ai jucat pe o platformă anterioară doar că are tot contentul și efecte mai mișto. Mă lămurește cineva?

Avem un nou Humble Bundle. De data aceasta de la Square Enix. Pentru 1$ aveți acces la Thief Gold, Hitman: Codename 47, Hitman 2: Silent Assassin și alte 3 joculețe. Dacă dați mai mult decât media vi se adaugă Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Hitman Absolution și încă vreo 2 jocuri plus altele pe parcurs, iar dacă plătiți mai mult de 15$: Deus Ex: Humans Revolution Directors Cut, Lara Croft and the Guardian of Light, Just Cause 2 și alte 2 jocuri. Oferta durează încă 13 zile. Detalii în trailer.

Platformer-ul Lara Croft and The Temple Osiris se va lansa pe 9 decembrie 2014 pentru PC, PS4 și Xbox One.

Au fost dezvăluite primele 100 de mașini din Forza Horizon 2. Jocul se lansează pe 30 septembrie pentru Xbox One și Xbox 360.

Primul pack downladabil cu mașini pentru GRID Autosport, este disponibil de astăzi pe Steam, PSN și Xbox Live pentr 2.39 de lire. Denumit Best of British, conține 3 mașini exotice britanice și este primul car pack din cele 3 anunțat de Codemasters.

Nvidia a anunțat lansarea tabletei Shield, axată strict pe gaming pe 14 august 2014 în UK, la 240 de lire pentru versiunea 16GB Wi-Fi și 300 de lire – versiunea de 32GB cu 4G.

Pe scurt: Q1 2015 a fost profitabil pentru EA Games, Microsoft a livrat 1,1 milioane de console în Q2 2014, pirateria va fi tratată mai blând în UK din 2015, EA a lansat rapoartele financiare pe Q1 2015 și Entwined e disponibil la download pe PS3 și PS Vita, după ce lansarea pe PS4 a avut loc la E3.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *