Gaming News – 6 august 2014

Ar trebui să realizez că a cam trecut mult de când n-am mai postat gaming news. Cam așa se întâmplă, când am ritmul muncă-joacă, muncă-joacă timp de 2 săptămâni. Nu-i loc de blog sau știri despre jocuri, dar trebuie să schimbăm ceva.

Cum săptămâna asta s-au întâmplat multe, cred că ar fi cazul să-i dăm drumul. Mai multe știri, mai puțină distracție.

Take 2 a publicat azi-noapte câteva din rezultate lor financiare pe Q1 2015 (încheiat oficial la 30 iunie 2014). Două date interesante pentru gameri: Grand Theft Auto V a ajuns la 34 de milioane de unități vândute pe PS3 și Xbox360 (1 milion de unități în Q1 2015) și Evolve, FPS-ul co-op dezvoltat de 2K Games a fost amânat până în februarie 2015.

Ubisoft a publicat trailer-ul pentru Assassin’s Creed Rogue, după câteva știri scăpate peste weekend. Lansare exclusivă pentru PS3 și Xbox360, 11 noiembrie 2015, Assassin’s Creed Unity fiind iterația pentru next-gen și PC “only” și se pare că cineva a lăsat harta din Unity la liber online.

Capcom a anunțat că originalul Resident Evil (lansat exclusiv pe Nintendo Gamecube acum un car de ani) va fi remasterizat pentru PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 și PC. Lansare în “early 2015”.

Liga Braziliană nu o să fie prezentă în FIFA 15 datorită unei probleme de licențiere și EA Sports și-a extins parteneriatul cu Premier League până în 2019, toate cele 20 de echipe și stadioanele lor fiind licențiate complet pentru noul sezon.

Codemasters a anunțat F1 2014 pentru PC, PS3 și Xbox360 (fără next-gen) și că lucrează intens pentru F1 2015, care se va lansa mai devreme în sezonul următor doar pentru next-gen și PC.

Amazon a postat un listing cum că Sleeping Dogs (varianta GTA a celor de la Square Enix) se va bucura de tratamentul HD și va fi lansat pe PS4 și Xbox One în octombrie 2014.

Blizzard a anunțat că din 2012 și până acum s-au vândut 20 de milioane de copii din Diablo III (a miracle I might add).

Konami a anunțat că Metal Gear Solid Ground Zeroes (prologul la Metal Gear Solid V Phantom Pain), s-a vândut în de 3 ori mai multe exemplare pe PS4 decât Xbox One în Q1 2015.

Pe scurt: Tropico 5 a fost interzis în Thailanda, un Xbox One alb va fi făcut bundle cu Sunset Overdrive, Bioshock a fost anunțat pentru iPhone și iPad, The Last of US Remastered e pe primul loc la vânzări în UK după prima săptămână de la lansare, Sony renunță la suportul pentru Playstation Mobile și Best Buy anulează precomenzi pentru ediția limitată din Destiny, Destiny Ghost Edition.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *