Gaming News 11 august 2014

Este luni, începem o săptămână nouă și avem iar gaming news. Știri fresh și multe. Nu de alta, dar GamesCom 2014 chiar bate puternic la ușă și ar fi bine să deschid. Eveniment important de gaming. Și noi anunțuri.

Dar, să trecem la business-ul nostru.

După un leak de săptămâna trecută, de pe Amazon (evident), Square Enix a anunțat oficial că Sleeping Dogs Definitive Edition (varianta remasterizată) vine pe PS4, Xbox One și PC (cu toate DLC-urile disponibile) pe 10 octombrie 2014.

Deep Silver a lansat primul trailer de gameplay pentru Dead Island 2. Mult măcel și zombies în Full HD. Vine doar pe PS4, Xbox One și PC în undeva în 2015.

Square Enix anunță primul lor joc centrat pe episoade “Life is Strange” și dezvoltat Dontnod (creatorii Remember Me). Jocul va fi disponibil digital pentru PC, PS3, PS4, Xbox One și Xbox 360 dar nu a fost încă anunțată o dată de lansare.

2K Games a anunțat că noul mod carieră din WWE 2K15, denumite generic 2K Showcase va conține 2 stagii, unul bazat pe rivalitatea din John Cena și CM Punk și celălalt pe rivalitatea dintre Triple H și Shawn Michaels. Modul cariera va fi dezvoltat în continuare, post-lansare cu alte DLC-uri centrate pe rivalități.

Ubisoft a anunțat că va mai ține încă un beta închis pentru The Crew (începând cu 25 august) – jucătorii care au avut acces la prima sesiune din beta vor putea să-l joace din nou, iar cei care vor precomanda jocul vor primi o cheie de access în beta. Bonus: fiindcă infograficele sunt la modă, Ubisoft a lăsat la liber un infografic cu câteva statistici din primul beta The Crew.

EA a scăpat un mic anunț, cum că va exista o variantă beta a FIFA 15 pentru PC, Xbox One și Xbox 360, iar un demo al jocului “is coming soon”. Pagina respectivă nu mai este valabilă, dar trăiască googlecache.

Acum pe scurt: Namco Bandai anunță ediția limitată din Project Cars, ediția specială din DriveClub te lasă să accesezi câteva super car-uri și liveries de la început, The Last of Us Remastered e pentru a doua săptămână la rând locul 1 în topul din UK, Far Cry 4 va include și misiuni care nu vor avea loc în interiorul hărții, Hotline Miami vine pe PS4 pe 19 August, 4A Games explică de ce Metro Redux nu e free pentru cei care dețini Metro 2033 și Last Light și Kano e anunțat ca playable character în Mortal Kombat X.

Bonus. Trailer-ul pentru varianta multiplayer din Call of Duty Advanced Warfare.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *