Grand Theft Auto V în first person

Da, nu-i deloc o glumă. Dacă până acum câteva luni părea imposibil să ai în Grand Theft Auto V un mod first person, acum câteva luni, un modder a creat un mod first person pentru joc, bazat pe varianta de Xbox360 a jocului.

Nu mi-aș fi imaginat niciodată că aș putea juca Grand Theft Auto V în modul first person până ieri, când cei de la Rockstar Games au dispersat puțin din misterul ce plana asupra variantei pentru consolele de nouă generație (Playstation 4 și Xbox One) și PC, lăsând la liber un nou trailer, screenshot-uri și câteva informații despre această versiune care urmează să apară pe next-gen în 18 noiembrie 2014 și pe PC în 2015, pe 27 ianuarie.

Cei care au așteptat versiunea pentru next-gen sau PC a Grand Theft Auto V, vor putea întreg jocul în modul First Person (ca un adevărat shooter sau simulator de curse) sau pot alterna între First Person și 3third Person. Și aparent, după atâtea zvonuri și presupuneri, nu este un doar un mod First Person în care doar schimbi viziunea camerei ci schimbi totul în jurul tău.

Cei de la Rockstar spuneau că doar pentru arme au creat 3000 de noi animații, texturi noi și tot felul de efecte legate de modul de funcționare a armelor.

Chiar dacă ai jucat Grand Theft Auto V pe last-gen și te întrebi de ce naiba să dai încă 50 de euro pentru varianta next-gen, totul se rezumă la gusturi. Sau la dorința de a juca Grand Theft Auto V într-o manieră în care ai putea zice că ești aproape în realitate. Plus conținut bonus (pe care aparent, cei ce așteapta după varianta next-gen nu îl vor primi – sper să nu fie tocmai așa) pentru cei care au jucat varianta veche. Și chiar nu e o variantă Remastered. Să nu uit de 1080p și 30fps pentru posesorii de console plus suport pentru rezoluții 4K pentru cei care vor juca varianta pentru PC. Mai multe detalii despre versiunea next-gen a Grand Theft Auto V găsiți în articolul de pe IGN.

Grand Theft Auto V

Apropo de conținutul bonus pe care îl primesc cei care își cumpără jocul pentru next-gen. Pentru mai multe informații, dați click pe infografic.

Grand Theft Auto V

Screenshot-uri din versiunea pentru next-gen găsiți aici. Bonus: Mică comparație între versiunea de PS3 și cea de PS4.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *