Un e-book mișto și o ofertă pentru Mobifest 2015

Sunt în plin proces de gândire dacă să vă zic de ofertă sau de e-book acum?

Ok. Ok. Începem cu oferta.Poate vreți să mergeți la Mobifest 2015 sau poate aveți un prieten/coleg prin companie pasionat de mobile media și vrea neapărat să meargă la Mobifest 2015. În cazul acesta, vă zic dacă folosiți codul “laurentiubuicaMbf15” aveți un discount de 33% la prețul biletului de la Mobifest 2015 (față de oferta oficială).

Sunt 5 la număr și înscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menționând codul de mai sus.

Pe lânga asta, aici găsiți un e-book interesant despre tendințele în mediul mobil pregătit de echipa Evensys alături de o serie de specialiști în marketing și comunicare din piața locală.

Într-un articol trecut vă ziceam câte ceva despre mobile și vă prezentam evenimentul Mobifest 2015

Acum o să vă zic câteva chestii despre structura Mobifest si ce veți vedea acolo.

Mobifest 2015 ține o singură zi (13 mai 2015 – Crowne Plaza Hotel) în care sunt incluse conferința propriu-zisă, un training specializat pe mobile marketing și Gala Mobile Awards (unde se vor premia cele mai inedite campanii și aplicații mobile dezvoltate în România).

Participanții la Mobifest pot afla cum se poate crea conținut eficient pentru mobil, un element esențial în crearea și gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising și cele mai bune practici de mobile marketing, dar și care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a crește vânzarile prin intermediul platformelor mobile.

În cadrul Mobifest se va prezenta în premiera studiul “Mobile Romania 2015”, realizat de Unlock research special pentru oamenii de marketing, care va oferi date importante despre cum românii folosesc telefonul mobil, mijloacele de comunicare, rețelele sociale și instrumentele de plată specifice.

Pentru informații cât mai actualizate și detalii despre Mobifest, te invit să răsfoiești cât mai des: http://www.2015.mobifest.ro/

6 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *