UBER Bucharest

Câteva cifre despre UBER și 5 curse gratuite

Pe la finalul lunii februarie 2015, bucureștenii au primit o alternativă mișto la cursele cu RATB-ul sau Taxi-ul dintr-o parte în cealaltă a orașului.

Asta pentru că uberX, platforma internațională de ridesharing s-a lansat și în România. Momentan doar în București (sper ca pe viitor să ajungă și în provincie). Ce este până la urmă uberX? uberX este o platformă tehnologică ce conectează în timp real pasagerii cu șoferii, oferindu-le posibilitatea să călătorească în siguranță la un cost redus – totul cu ajutorul unei aplicații numite Uber.

Din ce m-am interesat, aplicația este disponibilă pentru toate smartphone-urile cu iOS, Android și Windows Phone. Ca să poți folosi Uber îți trebuie doar un smartphone, aplicația Uber instalată pe el și card bancar cu care să plătești costul călătoriei până la destinație.

O alternativă bună la clasicul taxi și la care nu cred că un șofer îți va zice vreodată “Mi-am terminat schimbul. Nu mai iau pe nimeni.” sau îți va cere 40-50 pentru o simplă cursă Unirii – Dristor.

Asta pentru că prin Uber poți aproape orice informație despre șofer și mașina care te duce la destinație, poți trimite prietenilor o hartă online (astfel vor știi mereu unde ești și când ajungi la destinație), ai posibilitatea de a evalua șoferul cu care ai mers, nu ai nevoie de numerar pentru a plăti cursa și ajungi în siguranță la destinație.

Sună bine? Eu zic că da.

Și pentru că tot se apropie weekend-ul și vă gândiți cum să ajungeți acasă după o noapte de distracție, ați putea da taxi-ul pe Uber. Așa că am pentru voi 5 coduri pe care să le puteți folosi pentru o primă călătorie gratis cu Uber*.

MOBIFEST309F44XUE
MOBIFEST301CXYAUE
MOBIFEST30D9AZ9UE
MOBIFEST30Q1BH1UE
MOBIFEST30ZKJ6CUE

*Fiecare cod este valabil pentru o singură persoană (utilizator nou Uber și oferă prima cursă gratuită în limita a 40 RON) – în cazul în care folosiți unul din coduri ar fi fain să lăsați un comentariu cu codul ales (ca să nu-l mai folosească și altcineva).

Oh. Și încă un lucru. mai jos găsiți câteva cifre interesante despre Uber și cât a fost folosit el din februarie și până acum.

Infografic-UBER-1
Infografic-UBER-2
Infografic-UBER-3
Infografic-UBER-4

6 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *