Bloggers Lan Party 9

Te provoc la un duel de Guitar Hero

Aș putea zice că sunt mare fan al muzicii, dar mai mult ca sigur știu oameni și prieteni care sunt mult mai dedicați în ale muzicii decât mine.

Eu? Eu sunt cu gaming-ul, dar muzica are un loc bine ales printre pasiunile mele. Și cum sâmbăta asta vreau să le combin pe amândouă, la Bloggers Lan Party 9 (hashtag-ul oficial e #BLPA9) ne vom juca Guitar Hero pe lângă FIFA 16, deja celebrul Mortal Kombat X, Starcraft II: Legacy of the Void și Hearthstone (pe mobile).

Teoretic îmi caut partener/partneră de distracție la Bloggers Lan Party 9, cu care să mă pot duela pe acordurile unei melodii din joc. Setlist-ul cu toate melodiile îl găsești aici.

Bloggers Lan Party 9

Ca în fiecare ediție de BLP, pot aduce cu mine un cititor. Așa că dacă vrei să ajungi să te duelezi cu mine în La minor și Do major, spune-mi printr-un comentariu pe ce melodie din listă vrei să ne duelăm, până mâine seară (12 noiembrie) la ora 21:00. Norocosul câștigător va fi ales prin random.org

Rugămintea e să folosiți în comentarii un nume complet alături de o adresă de e-mail validă și să puteți veni sâmbătă (14 Noiembrie) la Impact Hub de la ora 9:00.

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

6 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *