BLPX

Mic review de la Bloggers Lan Party X

A durat vreo 3 zile să-mi adun gândurile despre #blpX, dar nu puteam lăsa să treacă evenimentul neobservat. So vin și eu cu câteva gânduri scurte de la eveniment. Cât se mai poate, că mă strigă din răsputeri o sesiune de gaming.

1. Am învățat (cât de cât) să joc Catan. Pare fun, dar în mod sigur o să mai am nevoie de exercițiu.

2. Am avansat în turneul de Street Fighter V până în semifinalele din primul bracket (sau al doilea). Asta în condițiile în care la ultimele ediții mi-am luat constant bătaie în turneele de Mortal Kombat X.

3. M-am nimerit să torn shot-uri dintr-o damigeană și să învăț să fac shot-uri. Just saying.

4. Am plecat învins de la Unreal Tournament (lumea a fost clar mai bună decât moi), dar pentru o oră am fost captivat de monitorul curbat de la ASUS (6000 Lei sună incredibil de mult).

5. Nu știu cum am reușit, dar m-am distrat de minune în turneul de NBA 2K16 și spre suprinderea mea, l-am câștigat. Greu și în ultima secundă, dar am plecat cu o amintire mișto legată de baschet.

6. Am râs mult și am apreciat că oamenii vin să facă și multă caterincă, nu doar să se joace și evident mi-am încheiat săptămână cu un vibe bun.

Abia aștept ediția viitoare.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net, Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.

6 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *