Utile

M-am gândit zilele trecute că ar fi bine să împart niște linkuri utile pentru aspiranții publicitari de astăzi și să îi îndrept spre locurile faine de unde își pot găsi resurse.

Advertising Age: fain site-ul iar articolele sunt destul de bune încât mi-aș aloca săptămânal o oră să le citesc pe toate. Țotuși ar putea încerca un redesign al site-ului.

Adweek.com: alt site fain dedicat publicității.

DigitalBuzzBlog: cel mai tare site/blog pe care l-am descoperit și e strict nișat pe digital.

Adsoftheworld: aici am găsit tot ce am vrut în materie de execuții: online, tv, print, OOH, radio și ambiental. Foarte util când ai nevoie de inspirație. Singura hibă e că nu au o clasificare a campanilor după agenții sau clienți. Ar fi fost mai interesant.

Brandsoftheworld: din aceeași familie cu cel de mai sus. De aici, cu un mic cont poți descărca orice logo vectorial de care ai nevoie într-un print.

bestadsontv: înca un site de genul AdAge, la fel de util și la fel de căutat.

Mashable&Techcrunch: foarte multe articole utile din foarte multe domenii. Interesante cele despre social media și advertising.

Moat: agregator de bannere online. Găsești bannere flash sau statice bune pentru inspirație la o căutare a brand-ului.

Adverblog: un blog dedicat advertisingului tradițional dar și celui digital. Toți editorii sunt ori creativi din agenții mari ori oameni de marketing.

IQAds: cred că nu există om dedicat publicității care să nu știe de ei.

Fishington Post: unul dintre cele mai frumoase bloguri de comunicare de la noi.

În schimb, dacă am ratat ceva  vă rog să mă link-uți pentru a putea updata lista în continuare.